Ηράκλειο:Στη γιορτή των ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ για την Ημέρα Ηλικιωμένων βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινός

Ημερομηνία:

Στην εκδήλωση των ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ στο καφέ «Μαρίνα» , η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, παρευρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός .
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλα Αρχοντάκη- Καλογεράκη, είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τα μέλη των ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ , να τους ευχηθεί αλλά και να ακούσει τα αιτήματα τους.

Σε δήλωση του για την Ημέρα Ηλικιωμένων ο Δήμαρχος ανέφερε: «Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων αποτελεί μια υπενθύμιση του καθήκοντος που έχουμε ως κοινωνία απέναντι σε εκείνους, οι οποίοι ήδη έχουν μας έχουν προσφέρει τόσα πολλά. Έχουμε τονίσει αρκετές φορές ότι βασικός στόχος της κοινωνικής πολιτικής μας είναι ουδείς κάτοικος αυτής της πόλης να νιώθει μόνος του. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας και της υποχρεωτικής αναστολής της λειτουργίας ορισμένων δομών όπως τα ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ, προσπαθήσαμε να είμαστε δίπλα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας ώστε να εξυπηρετήσουμε τις βασικές ανάγκες τους. Σε μεγάλο βαθμό θεωρώ ότι τα καταφέραμε. Η ανάγκη της ανθρώπινης επαφής όμως καθώς και η ανάγκη να νιώθει κάποιος δημιουργικός και ενεργός, είναι επίσης βασικές. Αυτές επιδιώκουμε να ικανοποιήσουμε με εκδηλώσεις όπως η σημερινή καθώς και με άλλες δράσεις της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής. Κι έτσι θα συνεχίσουμε καθώς το κέφι και η ενεργή συμμετοχή αυτών των ανθρώπων επιβεβαιώνει ότι έχουν ακόμα πολλά να δώσουν».

Η γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων που τιμάται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με την ΔΕΠΑΝΑΛ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρήτη γίνεται «SPACE Island» της Νοτιοανατολικής...

Το ελληνικό στοίχημα του διαστήματος, περνά από την Κρήτη. Με...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Φόβος και τρόμος με φόντο...

Από το 2021, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 40 θύματα, με...

Η Κρήτη γίνεται «SPACE Island» της Νοτιοανατολικής...

Το ελληνικό στοίχημα του διαστήματος, περνά από την Κρήτη. Με...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Φόβος και τρόμος με φόντο...

Από το 2021, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 40 θύματα, με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επίδομα παιδιού: Η ημερομηνία πληρωμής της 2ης δόσης

Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα...

Η Κρήτη γίνεται «SPACE Island» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Το ελληνικό στοίχημα του διαστήματος, περνά από την Κρήτη. Με...

Αρρύθμιστη υπέρταση: Το μέγεθος του προβλήματος και ο νέος σύμμαχος στην αντιμετώπισή της

Το 90% των υπερτασικών ασθενών θα ρυθμιστούν, αν λαμβάνουν...

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων του Ιουνίου. Τις τελευταίες...