Ηράκλειο:Στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου ο Γιώργος Ξυλούρης για την Ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Ημερομηνία:

Συμμετοχή του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργου Ξυλούρη και συνυποψήφιών του στη Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Το πρωί της Δευτέρας 1 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου προκειμένου να τιμηθεί η ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η παγκόσμια ημέρα αλληλεγγύης και αγώνων για τα συλλογικά και ατομικά δικαιώματα των εργαζομένων, την κοινωνική Δικαιοσύνη και την παγκόσμια Ειρήνη.
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Ξυλούρης καθώς και οι συνυποψήφιοί του από το χώρο του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής όπως και πλήθος κόσμου.
Κατά τη διάρκεια της Συγκέντρωσης αποδόθηκε φόρος τιμής στους νεκρούς εργάτες του Εργατικού κέντρου με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο νεκρών Εργατικής Τάξης που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Εργατικού κέντρου Ηρακλείου.
Μήνυμα υποψήφιου βουλευτή κ. ΓιώργουΞυλούρη
« 1η Μαΐου, η μέρα των εργατών, ημέρα μνήμης των αγώνων των εργατικών συνδικάτων για να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, τις μισθολογικές και συνταξιοδοτικές τους αποδοχές. Τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων διαχρονικά σε ολόκληρο τον κόσμο, για ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη, ειρήνη και αξιοπρέπεια.
Μετά από τόσα χρόνια κρίσης καλούμαστε να εντείνουμε τους αγώνες και να σταθούμε στο πλάι των εργαζομένων που παλεύουν για αξιοπρεπή διαβίωση, για τα εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες και στις διακρίσεις, που αγωνίζονται για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Στρατηγικός στόχος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής είναι η πλήρης απασχόληση και οι δουλειές με δικαιώματα και ασφάλεια για όλους. Είναι ώρα να δούμε ξανά τα Δικαιώματα των Εργαζομένων και να στηρίξουμε τα συνδικάτα και τον ανοιχτό διάλογο μαζί τους.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη...

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...

Πλημμύρες από τη νεροποντή στα νότια του...

Ισχυρή κακοκαιρία έπληξε το Ηράκλειο, με χαλάζι να προκαλεί...

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη...

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...

Πλημμύρες από τη νεροποντή στα νότια του...

Ισχυρή κακοκαιρία έπληξε το Ηράκλειο, με χαλάζι να προκαλεί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Την απόφαση αποφυλάκισης Γιωτόπουλου μελετά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Τον τελικό λόγο θα έχει το Ποινικό Τμήμα του...

Ηλεκτρονική ψήφος σε δήμους και δημοψηφίσματα: Πώς θα γίνονται οι εκλογές από το 2028

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισάγεται τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο...

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη του 43χρονου αγροτοκτηνοτρόφου

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...