Ηράκλειο: Στην Εντατική ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε στο γλέντι

Ημερομηνία:

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 20χρονος από τους αδερφούς που δέχτηκαν μαχαιριές σε κρητικό γλέντι στην Πολυθέα του δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο Ηράκλειο. Ο νεαρός που δέχτηκε σοβαρότερο χτύπημα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα για την υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα δύο άτομα, γνωστά την ευρύτερη περιοχή του Καστελλίου. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ για απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του 25χρονου συλληφθέντος που φέρεται να κατάφερε τις μαχαιριές στα δύο αδέρφια 24 και 20 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε όταν, ενώ χόρευαν περίπου 50 άτομα στην πίστα, ο 25χρονος βρισκόταν στη μέση. Ο ένας από τα δύο αδέρφια πήγε να περάσει και τότε ο 25χρονος φέρεται να του έβαλε τρικλοποδιά. Ακολούθησε λεκτική – αρχικά – αψιμαχία, “επεσαν” μπουνιές και ακολούθησε το μαχαίρωμα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σάρωσε 15χρονος από το Ηράκλειο σε διαγωνισμό...

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε δύο γύρους, μια με ηχογράφηση...

Δήμος Ηρακλείου:Τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ολοκληρώσαμε τις σημάνσεις, προχωράμε στα έργα για...

Σάρωσε 15χρονος από το Ηράκλειο σε διαγωνισμό...

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε δύο γύρους, μια με ηχογράφηση...

Δήμος Ηρακλείου:Τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ολοκληρώσαμε τις σημάνσεις, προχωράμε στα έργα για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ΕΕ θωρακίζει τους αγρότες

Υποχρεωτικά τα γραπτά συμβόλαια με τους αγοραστές – Αλλάζουν...

Τρένο στην Κρήτη: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής με τον υφυπουργό

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής...