Ηράκλειο:Στην Κρήτη η μητέρα και ο αδελφός του Γερμανού που αγνοείται εδώ και δέκα ημέρες

Ημερομηνία:

Θα μπορούσε ένας άνθρωπος που επί ώρες πεζοπορεί, να περπατήσει μια απόσταση περίπου 6 ωρών, κατά τη διάρκεια της νύχτας; Ο Γερμανός δικηγόρος Μίχαελ Κάντς φαίνεται πως το έκανε, με βάση την ανάλυση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, που τον “έδειχνε” κοντά στο δάσος του Ρούβα, σε σύγκριση με την αποτύπωση οθόνης που το προηγούμενο βράδυ, στις 20.15, είχε στείλει σε φίλο του, δείχνοντας ότι βρισκόταν κοντά στο σπήλαιο, που είχε θέσει ως προορισμό του.

Μετά την 9η ημέρα οι έρευνες των ελληνικών αρχών έπαυσαν και έτσι σε δεύτερο χρόνο οι συγγενείς του απευθύνουν κάλεσμα προς όποιον μπορεί να δει κάτι στην ευρύτερη περιοχή, να το αξιολογήσει και να ειδοποιήσει τις Αρχές, προκειμένου να δοθεί το έναυσμα για νέο γύρο ερευνών. Στην Κρήτη βρίσκονται ήδη η μητέρα και ο αδελφός του διακεκριμένου νομικού, που ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, οποίος είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έμπειρος στις πεζοπορίες, ενώ στη συγκεκριμένη περιοχή είχε πάει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Η εκτίμηση των δικών του ανθρώπων είναι ότι ενδέχεται να απέφυγε τη μεγάλη διαδρομή των 44 χλμ. καθώς εκείνη την ημέρα είχε κάποια ραντεβού και όντας πολύ συνεπής, ίσως προσπάθησε να “κόψει δρόμο” αλλάζοντας τη διαδρομή του. Ένα άλλο σενάριο είναι το να συνέβη κάτι αιφνίδιο.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε βοσκούς που έχουν τα κοπάδια τους στην ευρύτερη περιοχή είτε σε περιηγητές να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την υπόθεση γιατί μπορεί να εντοπίσουν κάποιο έυρημα που θα επανεκκινήσει τις έρευνες.https://www.cretalive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Στο Παγκρήτιο Στάδιο η δράση της...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Μια δράση η οποία έχει μεγάλη απήχηση...

Δήμος Χερσονήσου:Εκδηλώσεις μνήμης για την 85η Επέτειο...

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και σεβασμό πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης...

Δήμος Ηρακλείου:Στο Παγκρήτιο Στάδιο η δράση της...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Μια δράση η οποία έχει μεγάλη απήχηση...

Δήμος Χερσονήσου:Εκδηλώσεις μνήμης για την 85η Επέτειο...

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και σεβασμό πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Ως εδώ» με τον ΒΟΑΚ: «Καταπέλτης» οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης προς τον Χρήστο Δήμα!

Κοινή επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο...

Κρήτη: «Τσουχτερά» πρόστιμα 3.000 ευρώ από την Πυροσβεστική για καύσεις στην ύπαιθρο – Δύο συλλήψεις!

Δύο διοικητικά πρόστιμα επέβαλαν στις 18 Μαΐου 2026, οι αρμόδιες...

Πανελλαδικές και ύπνος: Πόσες ώρες είναι αρκετές για τους υποψήφιους

Για την επιτυχία δεν απαιτείται μονάχα διάβασμα! Διάβασμα, επαναλήψεις, μαθήματα......