Ηράκλειο:Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Χάρης Μαμουλάκης

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου πραγματοποίησε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συναντήθηκε με Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου Πύραρχο Γιώργο Τσικαλά, την Αντιπύραρχο Ειρήνη Ιωάννου, τον Δ/τη του Α’ Π.Σ. Αντιπύραρχο Μιχάλη Σεληνιωτάκη, καθώς και με πυροσβέστες, ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Υπηρεσία εν’ όψη και της νέας αντιπυρικής περιόδου και σε δήλωσή του ανέφερε: «Οι ικανότητες, η αυταπάρνηση και οι δυνατότητες του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είναι αποδεδειγμένες. Είναι οι ηρωίδες και οι ήρωες της καθημερινότητας. Υπάρχει όμως ανάγκη για ενίσχυση σε προσωπικό, μέσα και εξοπλισμό. Το ελάχιστο που οφείλει να πράξει η Πολιτεία, είναι να ενισχύσει αυτή την Υπηρεσία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής προστασίας».

Αμέσως μετά, ο Χάρης Μαμουλάκης ξεναγήθηκε στους χώρους της Π.Υ. Ηρακλείου όπου μεταξύ άλλων είδε και το πυροσβεστικό όχημα που παραχωρήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου, την περίοδο που ήταν ο ίδιος Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας. Ένα όχημα, που όπως αναφέρθηκε, λόγω του μικρού του όγκου και της ευελιξίας που το διακρίνει, έχει συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του δύσκολου έργου των πυροσβεστών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.