Ηράκλειο:Στις 7:20 το πρωί εφαρμογή στο κινητό του Μιχάλη “έστειλε” μήνυμα ότι είχε εμπλακεί σε ατύχημα!

Ημερομηνία:

Τραγικές οι λεπτομέρειες για το σοκαριστικό τροχαίο που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του 20χρονου
Τραγικές λεπτομέρειες προκύπτουν μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έκοψε πρόωρα και άδικα το νήμα της ζωής του 20χρονου Μιχάλη. Ο νεαρός άνδρας που περιστασιακά εργαζόταν, κάνοντας μεροκάματα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Γόρτυνας τέλειωσε τη δουλειά του γύρω στις 2:30 τη νύχτα. Με την παρέα του αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο παραδοσιακό γλέντι που είχε διοργανωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Παναγιάς και βρισκόταν σε εξέλιξη.

Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί η παρέα σε ένα μικρό κομβόι αυτοκινήτων ξεκίνησε για τον δρόμο της επιστροφής. Ο αδικοχαμένος Μιχάλης οδηγούσε το ΙΧ του, στο οποίο ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων. Γύρω στις 7:10 κάτοικοι της περιοχής είδαν την παρέα να επιστρέφει. Η μουσική ήταν δυνατά αλλά η ταχύτητα που είχαν αναπτύξει ήταν φυσιολογική. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε λίγα λεπτά αργότερα.

Αμέσως μετά το κομβόι χωρίστηκε. Ο 20χρονος Μιχάλης πήρε τον δρόμο για τις Γκαγκάλες, το σπίτι του, κινούμενος στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Στερνών – Ασημίου.

Τραγική διάσταση! Στις 7:20 το πρωί εφαρμογή που είχε εγκαταστήσει στο smartphone του ενεργοποιήθηκε “στέλντοντας” μήνυμα ότι ο κάτοχος του είχε εμπλακεί σε ατύχημα! Λίγο αργότερα οι αρχές είχαν ενημερωθεί για το τρομακτικό τροχαίο.

Ο χαμογελαστός και ευγενής Μιχάλης, το παπαδοπαίδι από τις Γκαγκάλες που αγαπούσε και εκτιμούσε όλο το χωριό και η γύρω περιοχή “είχε σβήσει” στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του!

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα είναι ζήτημα χρόνου να αποσαφηνιστούν. Το μοιραίο αυτοκίνητο είχε βγει από την πορεία του και είχε “καρφωθεί” πάνω στην ελιά. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα. Το νήμα της ζωής του 20χρονου Μιχάλη που ονειρευόταν να γίνει μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε κοπεί.

Στις Γκαγκάλες και γενικότερα την περιοχή της Γόρτυνας η είδηση του τραγικού θανάτου προκάλεσε βαθιά οδύνη και σπαραγμό. Συγγενείς, χωριανοί και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε και τη συμφορά που χτύπησε την οικογένεια του αγαπητού εφημέριου του Βαλή.https://www.cretalive.gr/
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Εικόνες πολέμου στο Ηράκλειο τη νύχτα...

Εικόνες καταστροφής από τις «φουνάρες» (ένα πασχαλινό έθιμο, μια...

Η SKY express μετέφερε και φέτος το...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος...

Κρήτη: Εικόνες πολέμου στο Ηράκλειο τη νύχτα...

Εικόνες καταστροφής από τις «φουνάρες» (ένα πασχαλινό έθιμο, μια...

Η SKY express μετέφερε και φέτος το...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση

Ανοιχτή μέχρι τις 8 Μαΐου η πλατφόρμα για υποβολή...

Ρέθυμνο: Τέσσερις τραυματίες μετά από τροχαίο στη διασταύρωση – καρμανιόλα της Καρέ

Για την κατάσταση της υγείας τους μίλησε στο Cretalive...

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην Αγιά Σοφιά το 1919, από έναν Κρητικό Αρχιμανδρίτη

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...