Ηράκλειο:Στο Αυτόφωρο ο γυμναστής

Για άδικο διασυρμό του, κάνει λόγο το περιβάλλον του

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να δικαστεί σήμερα ο 54χρονος γυμναστής ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου μετά από καταγγελία μητέρας ότι φωτογράφιζε παιδιά σε παραλία.

Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα και αναμένεται να περάσει από αυτόφωρο.

Ο γυμναστής αρνείται με σθένος τα όσα του αποδίδονται και από το περιβάλλον του υποστηρίζεται ότι διασύρεται άδικα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Επίσης, επισημαίνεται με έμφαση ότι η δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας αφορά σε φωτογραφίες που είχε ο ίδιος από παλιότερη σχολική εκδρομή και δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο ως προς αυτές. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο ίδιος είναι και φωτογράφος και όσον αφορά την καταγγελία της μητέρας υποστηρίζεται ότι η δίωξη δεν αφορά το περιστατικό στην παραλία αλλά τις παλιότερες φωτογραφίες που βρέθηκαν. Ο ίδιος δε είναι χαρακτηριστικό ότι έθεσε εαυόν στη διάθεση της μητέρας και των αρχών, προκειμένου να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία των προθέσεων του.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, όταν ο 54χρονος άνδρας είχε πάει σε παραλία του Δήμου Μαλεβιζίου για μπάνιο. Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, μία μητέρα που είχε πάει στη θάλασσα με τα παιδιά της, θεώρησε ότι ο συλληφθείς έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του μικρά παιδιά. Η αντίδρασή της ήταν άμεση, του ζήτησε τον λόγο σε έντονο ύφος και λίγη ώρα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.