Ηράκλειο:Στο Δάσος και Φαράγγι Ρούβα ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Δάσος & Φαράγγι Ρούβα

Εκδρομή την πιο κατάλληλη εποχή, για την διάσχιση του εκπληκτικού φαραγγιού αλλά και της καταπράσινης κοιλάδας του δάσους του Ρούβα, με επίσκεψη στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη. Γνωρίζουμε πεζοπορικά ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα πρινοδάση (και ένα από τα μεγαλύτερα) στην Κρήτη!!!

Τρεχούμενο γάργαρο νερό, καταρρακτάκια και λιμνούλες, γεφύρια και μονοπάτια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χρώματα και τεράστια δέντρα σε κάθε λογής σχηματισμό, θα συνθέσουν το σκηνικό και το πεδίο που θα κινηθούμε για να καταλήξουμε, με μια κατηφορική πορεία 9χλμ,στη γραφική λίμνη του Ζαρού.

Η πορεία απευθύνεται και σε αρχάριους, με ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Παιδιά μπορούν να την κάνουν, την διευκρίνηση την κάνουμε για τους … μεγάλους!!

Δεύτερα παπούτσια για τυχόν τσαλαβουτήματα θα βοηθήσουν (θα τα αφήσετε στο λεωφορείο).

Ώρες πορείας 04:30 Β.Δ. 1.

Στο τελείωμα της πορείας μας (και αναλόγως του χρόνου ολοκλήρωσης της) θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ ή και φαγητό στην ευρύτερη περιοχή.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 14/04/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.