Ηράκλειο:Στο Δήμο Μαλεβιζίου η 19η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου η Λαμπαδηδρομία Αγάπης με στόχο την διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) συμμετέχει στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Η Φλόγα της Αγάπης, θα αφιχθεί με εκπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στο Λιμανάκι της Παντάνασσας την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17:30.
Ακολούθως η φλόγα θα μεταφερθεί από λαμπαδηδρόμο μέσω θαλάσσης, με πλωτό μέσο, στην παραλία της Αμμουδάρας(Agapi Beach) και από κει πεζή με λαμπαδηδρόμους θα καταλήξει στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου όπου θα γίνει υποδοχή και το άναμμα του βωμού.

Παράλληλα με τη λαμπαδηδρομία θα υλοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΠΑ.Γ.Ν.Η. στον χώρο του ΚΑΠΗ Γαζίου και ώρες 17:00-20:00.
Όσοι πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOG7FpbdgD0vMf1Irq5CtdhSGpP1nYs5oQJgkz73sUi3IEAA/viewform
Ο ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται στα 75 άτομα και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.
Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του covid-19.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

Λατομείο στις Γούρνες: Βροντερό «όχι» από φορείς,...

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουρνών, Νίκος Σωμαράς, μιλά...

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

Λατομείο στις Γούρνες: Βροντερό «όχι» από φορείς,...

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουρνών, Νίκος Σωμαράς, μιλά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί κοιμισμένους ιούς στα κύτταρά μας

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...