Ηράκλειο:Στο Δήμο Μαλεβιζίου συμμετέχοντες σε πρόγραμμα Erasmus για την ψυχική υγεία μαθητών

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Μαλεβιζίου στην προσπάθεια του για την συμμετοχή και αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί εκπροσώπους από την Πορτογαλία και την Ιταλία καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ «Make it Thrive» που ασχολείται με την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων.
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρίνα Βογιατζή αφού τους καλωσόρισε, αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες και δράσης του Δήμου σε συνεργασία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για την στήριξη μαθητών και γονέων σε θέματα ψυχικής υγείας. Στη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε, το επόμενο διάστημα να υπάρξει μία διαδικτυακή επαφή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα «Make it Thrive» με σχολεία του Μαλεβιζίου, για την ανταλλαγή απόψεων για τη στήριξη μαθητών σε θέματα ψυχικής υγείας. Επίσης τα αποτελέσματα του Προγράμματος θα κοινοποιηθούν στο Δήμο για αξιοποιηθούν προς όφελος της σχολικής κοινότητας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Παρασύρης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Δημάρχου Κώστας Μπέζος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Χιλιάδες κόσμου έπαιξαν, γέλασαν, ήρθαν και παρέλασαν...

Σε πείσμα των καιρών και του…καιρού που προέβλεπε βροχές...

Μαλεβίζι: Επισκέψεις Αντιδημάρχων στις Δημοτικές Κοινότητες Κορφών...

Τις Δημοτικές Κοινότητες Κορφών και Ροδιάς επισκέφθηκαν οι Αντιδήμαρχοι...

Ηράκλειο:Χιλιάδες κόσμου έπαιξαν, γέλασαν, ήρθαν και παρέλασαν...

Σε πείσμα των καιρών και του…καιρού που προέβλεπε βροχές...

Μαλεβίζι: Επισκέψεις Αντιδημάρχων στις Δημοτικές Κοινότητες Κορφών...

Τις Δημοτικές Κοινότητες Κορφών και Ροδιάς επισκέφθηκαν οι Αντιδήμαρχοι...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: 33 περιστατικά μέθης στο Νοσοκομείο μετά το Καρναβάλι

Με ιστορικά χαμηλό ποσοστό ολοκληρώθηκαν οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις...

Ελαιόλαδο: Σε φάση προσαρμογής η παγκόσμια αγορά

Τι δείχνουν τα στοιχεία Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2026 για...

Ρέθυμνο:Σύλληψη τεσσάρων ατόμων με κοκαΐνη

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί και -1- αλλοδαπός για παραβάσεις...