Ηράκλειο:Στο Δήμο Μαλεβιζίου συμμετέχοντες σε πρόγραμμα Erasmus για την ψυχική υγεία μαθητών

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Μαλεβιζίου στην προσπάθεια του για την συμμετοχή και αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί εκπροσώπους από την Πορτογαλία και την Ιταλία καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ «Make it Thrive» που ασχολείται με την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων.
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρίνα Βογιατζή αφού τους καλωσόρισε, αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες και δράσης του Δήμου σε συνεργασία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για την στήριξη μαθητών και γονέων σε θέματα ψυχικής υγείας. Στη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε, το επόμενο διάστημα να υπάρξει μία διαδικτυακή επαφή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα «Make it Thrive» με σχολεία του Μαλεβιζίου, για την ανταλλαγή απόψεων για τη στήριξη μαθητών σε θέματα ψυχικής υγείας. Επίσης τα αποτελέσματα του Προγράμματος θα κοινοποιηθούν στο Δήμο για αξιοποιηθούν προς όφελος της σχολικής κοινότητας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Παρασύρης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Δημάρχου Κώστας Μπέζος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αεροδρόμιο Καστελλίου: Ξεχειλίζει η αγανάκτηση τοπικών κοινωνιών...

Πρόοδος στο αεροδρόμιο, υστέρηση στα συνοδά έργα. Στον απόηχο των...

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης : Μουσική Βραδιά...

Ο φετινός κύκλος θερινών εκδηλώσεων στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης...

Αεροδρόμιο Καστελλίου: Ξεχειλίζει η αγανάκτηση τοπικών κοινωνιών...

Πρόοδος στο αεροδρόμιο, υστέρηση στα συνοδά έργα. Στον απόηχο των...

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης : Μουσική Βραδιά...

Ο φετινός κύκλος θερινών εκδηλώσεων στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ε.Π.Κ.Κρητης: ” Ξανάρχισαν οι τράπεζες, να μοιράζουν δάνεια, ανεξέλεγκτα “

Νέο!!! Καταγγελία!!! Καταναλωτές καταγγέλλουν.στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ότι από το...

Ρέθυμνο:Το ποίημα στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκίνησε

Δέκα χρόνια από τον θάνατο που συγκλόνισε Δέκα χρόνια έχουν...

Μια νεκρή κοπέλα από τροχαίο ατύχημα στα Χανιά

Μια νεαρή κοπέλα έχασε την ζωή της και μια...