Ηράκλειο:Στο έργο ανάπλασης στην πλατεία Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι ο Μεν. Μποκέας

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η υπογειοποίηση δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ

Στην πλατεία Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου ανάπλασης, που πλέον βρίσκεται στο στάδιο της υπογειοποίησης των δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ.
Ο Μενέλαος Μποκέας, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Άρη Σαλούστρο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρίνα Βογιατζή, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών και να συνομιλήσουν με κατοίκους και καταστηματάρχες για τα επόμενα στάδια του έργου ανάπλασης της πλατείας.
Το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς ενώ όπως ενημέρωσε ο ανάδοχος, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των υπόγειων δικτύων ώστε να ακολουθήσει η απομάκρυνση όλων των πυλώνων του ΔΕΔΔΗΕ από την περιοχή.
Η υπογειοποίηση αφορά δίκτυα μέσης και χαμηλής τάσης, συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων, έργο το οποίο θα αναβαθμίσει αισθητικά και περιβαλλοντικά την ευρύτερη περιοχή.
Η υπογειοποίηση των δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ αποτελούν τμήμα του έργου ανάπλασης και βιοκλιματικού εκσυγχρονισμού της πλατείας Αγίας Μαρίνας και την ενοποίηση της με την πλατεία Κωστή Μουντάκη, έργο που έχει ενταχθεί στο Πράσινο Ταμείο με συνολικό προϋπολογισμό 934.000 ευρώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.