Ηράκλειο:Στο Ζαρό και στην εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης

Ημερομηνία:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ & ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΣΑΡΑΣ

Στο Ζαρό βρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης και Επικεφαλής της παράταξης “ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ” συνοδευόμενος από υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους, για να επισκεφτούν το εργοστάσιο εμφιαλώσεως νερού, ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Σταματάκης Γιώργος, και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Καλογεράκης Δημήτρης, περίμεναν τον κ. Νικολιδάκη με τη συνοδεία του, για να τους ξεναγήσουν στο εργοστάσιο εμφιάλωσης, και το σύνολο των παραγωγικών εγκαταστάσεων της εταιρείας που βρίσκεται εγκατεστημένη λίγο έξω από το Ζαρό, σε οικόπεδο επιφάνειας, περίπου 16 στρεμμάτων.

Η εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών, διατηρώντας σταθερά ανοδική πορεία από το 1980 που ιδρύθηκε. Η εταιρεία παράγει και διαθέτει με μεγάλη επιτυχία στην αγορά το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό ZARO’S, που αποτελεί και τον κύριο όγκο των εξαγωγών της, καθώς και επιτραπέζιο νερό με διάφορες ιδιωτικές ετικέτες (private labels – φασόν). Η παραγωγική και τυποποιητική διαδικασία γίνεται με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία.

Στελέχη και υπάλληλοι της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε συνομίλησαν με τον Δήμαρχο για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, τις πολιτικές και τα αναπτυξιακά σχέδια που υπάρχουν στην ατζέντα εργασιών, αλλά και την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. “Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για το νερό ΖΑΡΟΣ το οποίο κάνει γνωστή την Κρήτη στα πέρατα της γης. Μπράβο στους ανθρώπους της ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ για τη συνεισφορά και την αφοσίωσή τους σε αυτό το επιτυχημένο ταξίδι. Μόνο με την συνεργασία, την τόλμη και τους ανοιχτούς ορίζοντες, μπορούμε να κάνουμε βήματα προς την ανάπτυξη ”

Στη συνέχεια, ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, επισκέφτηκε το εργοτάξιο όπου διεξάγονται οι εργασίες για την υλοποίηση του Νέου Διοικητικού Κέντρου Μεσσαράς, επιβλέποντας την πορεία των εργασιών. Το νέο Διοικητικό Κέντρο ολοκληρωμένο στο σύνολο του, θα είναι ικανό να προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών στον πολίτη, συγκεντρωμένες όλες μαζί, για την καλύτερη συνεργασία όλων διοικητικών τμημάτων, αλλά και την αμεσότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πανελλαδικές 2026: Μαθητής από το Ηράκλειο έγραψε...

Μια σπάνια επίδοση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις πέτυχε ο Κωνσταντίνος...

Hράκλειο:Με πλούσιες εκδηλώσεις στην πόλη και τη...

Εκδηλώσεις και σε Βούτες, Νέα Αλικαρνασσό, Θέατρο Συλλάμου, Αθανάτους,...

Πανελλαδικές 2026: Μαθητής από το Ηράκλειο έγραψε...

Μια σπάνια επίδοση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις πέτυχε ο Κωνσταντίνος...

Hράκλειο:Με πλούσιες εκδηλώσεις στην πόλη και τη...

Εκδηλώσεις και σε Βούτες, Νέα Αλικαρνασσό, Θέατρο Συλλάμου, Αθανάτους,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νόμος Κατσέλη: Ιστορική ανατροπή με «κούρεμα» τόκων – Πώς σταθεροποιούνται οι δόσεις για 100.000 πολίτες

Σημαντική αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των δόσεων για δανειολήπτες...

Νέα άφιξη μεταναστών στην Κρήτη – Εντοπίστηκε σκάφος με 35 άτομα στον Κουδουμά

Δεν έχουν τέλος οι μεταναστευτικές ροές προς την Κρήτη,...

ΕΟΤ: Δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στην πολωνική τουριστική αγορά

Oι δράσεις υλοποιήθηκαν από την Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε...

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις-σταθμός από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελλάδας

Παραβίαση του δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή και του δικαιώματος...