Ηράκλειο:Στον Κρουσώνα στη Γιορτή Μήλου ο Μενέλαος Μποκέας και μέλη της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί»

Ημερομηνία:

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές της γιορτής μήλου για την άρτια εκδήλωση και την προβολή των τοπικών προϊόντων είπε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί» Μενέλαος Μποκέας κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στον Κρουσώνα την Κυριακή.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί» με μέλη του συνδυασμού βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Κρουσώνα όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες και επαγγελματίες.
Ο Δήμαρχος και τα μέλη του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι μπορεί» έδωσαν δυναμικό παρών στην Γιορτή Μήλου που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίας Τριάδας, όπου συνεχάρησαν τους διοργανωτές, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον ΠΑΟ Κρουσώνα, για την οργάνωση αλλά και την προσπάθεια τους για την προβολή των τοπικών προϊόντων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρη η Κρήτη...

Σε κατηγορία κινδύνου 3, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...