Ηράκλειο:Στον τελικό των γυναικών του CEV BeachVolley Nations Cup ο Λ. Αυγενάκης.

Ο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, παρακολούθησε εχθές τον τελικό γυναικών, μεταξύ της Γαλλίας και της Ισπανίας, του CEV BechVolley Nations Cup 2023, στο Krteros Beach Sports Center.

Όπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης πρόκειται για ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, η οποία σηματοδοτεί το ξεκίνημα πολλών αθλητικών γεγονότων που θα πραγματοποιηθούν στο Karteros Beach Sports Center αυτό το καλοκαίρι, με αποκορύφωμα τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες (9-16 Σεπτεμβρίου).

Στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά «CEV BeachVolley Nations Cup 2023», που συνδιοργάνωσε, με την αμέριστη στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μαζί με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, την Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» και την Περιφέρεια Κρήτης.

Μια ακόμη σπουδαία διεθνή διοργάνωση για το Ηράκλειο και την Κρήτη στις Εθνικές Εγκαταστάσεις Παράκτιων Αθλημάτων, που γι’ αυτό κατασκευάστηκαν στον Καρτερό. Για να είναι το «σπίτι» των εθνικών μας ομάδων στα αθλήματα άμμου, όπως το θεαματικό Ολυμπιακό άθλημα του μπιτς βόλεϊ.
Μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση, η οποία σηματοδοτεί το ξεκίνημα πολλών αθλητικών γεγονότων που θα πραγματοποιηθούν στο Karteros Beach Sports Center αυτό το καλοκαίρι, με αποκορύφωμα τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες (9-16 Σεπτεμβρίου).

Τέσσερα χρόνια τώρα δουλεύαμε καθημερινά, με όραμα και σχέδιο για να ενισχύσαμε και να αναπτύξουμε όλα τα αθλήματα, ανεξαρτήτως δημοφιλίας. Για να μεγαλώσουμε την αθλητική οικογένεια, να εξελίξουμε το αθλητικό μας οικοδόμημα βάζοντας τάξη, να θεσμοθετήσουμε εκείνα τα «αυτονόητα» που για χρόνια κανένας δεν τολμούσε να τα πειράξει!
Και το πετύχαμε! Ο Αθλητισμός μας άλλαξε και θα συνεχίσει να αλλάζει!

Στις κάλπες της 25ης Ιουνίου οι πολίτες -και για τον αθλητισμό- θα επιλέξουν τη συνέχεια στην προκοπή της χώρας. Θα εμπιστευτούν και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό, με μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Για να συνεχίσει η χώρα τολμηρά να πηγαίνει μπροστά!

Προχωράμε μαζί!
Σταθερά, μπροστά!

Τα σχόλια είναι κλειστά.