Ηράκλειο:Συγχαρητήρια Ανακοίνωση ΥπΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη για την εκλογή του Μύρωνα Χιλετζάκη ως Προέδρου της ΕΘ.Ε.Α.Σ.

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη για την εκλογή του Μύρωνα Χιλετζάκη ως Προέδρου του Τακτικού Εθνικού Διοικητικού Συμβουλίου Μικρών Συνεταιρισμών της ΕΘ.Ε.Α.Σ.

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε για τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών του Τακτικού Εθνικού Διοικητικού Συμβουλίου Μικρών Συνεταιρισμών της ΕΘΕΑΣ. Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα στον συντοπίτη μας, Μύρωνα Χιλετζάκη, για την ανάληψη της θέσης του Προέδρου.
Η υποψηφιότητά του, στηρίχθηκε από τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς από όλη την Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει πως η πορεία, η εμπειρία και, κυρίως, η προσωπικότητα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Μύρωνα Χιλετζάκη, αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες για την εκλογή του.
Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε συντοπίτες μας να καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις και αξιώματα. Άλλωστε ο Μύρωνας Χιλετζάκης διακρίνεται για την εργατικότητα, τη συνέπεια και την ηθική του ακεραιότητα και είναι βέβαιο πως το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο Μικρών Συνεταιρισμών της ΕΘΕΑΣ βρίσκεται σε εξαιρετικά χέρια. Η πορεία του αναμένεται ακόμα πιο λαμπρή!
Εύχομαι από καρδιάς μια γόνιμη και παραγωγική θητεία!