Ηράκλειο:Συγκέντρωση ζωοτροφών για τις ανάγκες των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Δήμου Γορτυνίας της Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ημερομηνία:

Πρωτοβουλία για την στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Δήμο Γορτυνίας, της Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναλαμβάνει ο Δήμος μας. Κατόπιν επικοινωνίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας, ενημερωθήκαμε ότι οι ανάγκες των πυρόπληκτων σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έχουν καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό, για τους επόμενους μήνες. Υπάρχει, ωστόσο, μεγάλη και διαρκής ανάγκη για την συγκέντρωση ζωοτροφών.

Παρακαλούνται, όσοι δημότες μας, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, να προσέρχονται στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, από την Δευτέρα 16 Αυγούστου ως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08:00 – 15:00, προκειμένου να προσφέρουν τροφές για ζώα (αιγοπρόβατα, βοοειδή, κουνέλια, πουλερικά, χοίρους, άλογα, γάτες, σκύλους κλπ.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση στήριξης των πυρόπληκτων του Δήμου Γορτυνίας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2892340334, 2892340350, 2892340351, καθώς και στο e-mail: gortyna@gortyna.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανώγεια: Θρήνος για τον θάνατο του εμβληματικού...

Θλίψη προκάλεσε στα Ανώγεια η είδηση του θανάτου του...

Ηράκλειο:Επίσκεψη εκπροσώπων Ολλανδικής Πρεσβείας στον Δήμο Χερσονήσου

Έμφαση στην κοινωνική στήριξη και στη διμερή συνεργασία στη...

Ανώγεια: Θρήνος για τον θάνατο του εμβληματικού...

Θλίψη προκάλεσε στα Ανώγεια η είδηση του θανάτου του...

Ηράκλειο:Επίσκεψη εκπροσώπων Ολλανδικής Πρεσβείας στον Δήμο Χερσονήσου

Έμφαση στην κοινωνική στήριξη και στη διμερή συνεργασία στη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Παγώνει» η Κρήτη πριν καν ανοίξει η σεζόν! Σκιά πολέμου και φόβος για ντόμινο στην αγορά

Τι αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου. Με το… καλημέρα,...