Ηράκλειο: Συλλαμβάνεται κάθε μήνα επειδή δέρνει τη μητέρα του – Εκείνη τον υποστηρίζει στα δικαστήρια

Ημερομηνία:

Ζει ένα παρατεταμένο εφιάλτη. Κάθε μήνα αναγκάζεται να καλέσει την αστυνομία και να ζητήσει βοήθεια, αφού ο γιος της την βρίζει, την απειλή και την δέρνει, μετατρέποντας τη ζωή της σε “κόλαση”. Και κάθε φορά που η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια εκείνη τον υπερασπίζεται και ο κύκλος βίας συνεχίζεται.

Η 58χρονη γυναίκα από την Αλβανία χθες κάλεσε για μία ακόμη φορά την Αστυνομία. Ο 31 ετών γιος της, με ιστορικό κλοπών και τοξικομανίας, ήταν και πάλι βίαιος. Από το μεσημέρι και μετά την απειλούσε, την έβριζε και έφτασε στο σημείο να της πετάξει ένα κασετοφωνάκι στο κεφάλι.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο. Και τις τρεις φορές η αστυνομία παρενέβη, ο 31 ετών “θύτης” της ίδιας της μητέρας του συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου. Η μητέρα του, όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ αρμόδιες αστυνομικές αρχές που παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες το δράμα της, τον υπερασπίστηκε και εκείνος επέστρεψε στο σπίτι τους και στις κακοποιητικές του συνήθειες.

Χθες, για μία ακόμη φορά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και σήμερα θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου. Και η μητέρα του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έχει παραγγελθεί από το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, που χειρίζεται την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο 31 ετών άνδρας έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και για σειρά κλοπών.https://www.ertnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεχίζονται οι βραδιές «Με jazz διάθεση» στο...

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 21:00 μ.μ. Οι όμορφες καλοκαιρινές...

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το μεταναστευτικό

Γνωρίζοντας την σπουδαιότητα των στιγμών και πόσο κρίσιμες είναι...

Συνεχίζονται οι βραδιές «Με jazz διάθεση» στο...

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 21:00 μ.μ. Οι όμορφες καλοκαιρινές...

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το μεταναστευτικό

Γνωρίζοντας την σπουδαιότητα των στιγμών και πόσο κρίσιμες είναι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ακρίβεια «σκοτώνει» τις διακοπές – Διαμονή και ακτοπλοϊκά ανασταλτικοί παράγοντες για τους Έλληνες

Πολυτέλεια αποδεικνύονται οι διακοπές για τους Έλληνες. Απαγορευτικές είναι...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Ιουλίου

Σήμερα Κυριακή Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2025...

Δραματική αύξηση κατά 65% της σύφιλης στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την Ηλέκτρα Νικολαΐδου, καθηγήτρια Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας και αντιπρόεδρο...