Ηράκλειο: Συλλαμβάνεται κάθε μήνα επειδή δέρνει τη μητέρα του – Εκείνη τον υποστηρίζει στα δικαστήρια

Ζει ένα παρατεταμένο εφιάλτη. Κάθε μήνα αναγκάζεται να καλέσει την αστυνομία και να ζητήσει βοήθεια, αφού ο γιος της την βρίζει, την απειλή και την δέρνει, μετατρέποντας τη ζωή της σε “κόλαση”. Και κάθε φορά που η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια εκείνη τον υπερασπίζεται και ο κύκλος βίας συνεχίζεται.

Η 58χρονη γυναίκα από την Αλβανία χθες κάλεσε για μία ακόμη φορά την Αστυνομία. Ο 31 ετών γιος της, με ιστορικό κλοπών και τοξικομανίας, ήταν και πάλι βίαιος. Από το μεσημέρι και μετά την απειλούσε, την έβριζε και έφτασε στο σημείο να της πετάξει ένα κασετοφωνάκι στο κεφάλι.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο. Και τις τρεις φορές η αστυνομία παρενέβη, ο 31 ετών “θύτης” της ίδιας της μητέρας του συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου. Η μητέρα του, όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ αρμόδιες αστυνομικές αρχές που παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες το δράμα της, τον υπερασπίστηκε και εκείνος επέστρεψε στο σπίτι τους και στις κακοποιητικές του συνήθειες.

Χθες, για μία ακόμη φορά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και σήμερα θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου. Και η μητέρα του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έχει παραγγελθεί από το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, που χειρίζεται την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο 31 ετών άνδρας έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και για σειρά κλοπών.https://www.ertnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.