Ηράκλειο : Συμμετοχή του ΕΑΚΗ στην 1η Σύνοδο των Διοικήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΓΓΑ.

Ημερομηνία:

Στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε Σύνοδος για πρώτη φορά όλων των Διοικήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΓΓΑ.

Μια πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη την οποία υποδεχτήκαμε με χαρά όλες οι Διοικήσεις. Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα όπως : Συντονισμός δράσεων, αναβάθμιση της αθλητικής καθημερινότητας προς όφελος αθλουμένων και πολιτών, πλήθος εκδηλώσεων «Ζήσε Αθλητικά».
Ως Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, αναφέραμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αλλά και όλες τις ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις μας.

Ανταλλάξαμε ιδέες, ακούσαμε τους συναδέλφους από την υπόλοιπη Ελλάδα, συλλέξαμε εμπειρίες, γνώσεις και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα θέσουμε σε εφαρμογή ένα νέο μοντέλο Διοίκησης το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και των συνθηκών προπονήσεις των αθλητών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Με τιμές τα αποκαλυπτήρια στον Αμύγδαλο Αστερουσίων...

Από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την Περιφέρεια Κρήτης Με...

Η Δημοτική Χορωδία Χερσονήσου συμμετέχει στο 15ο...

Η Δημοτική Χορωδία Χερσονήσου θα εκπροσωπήσει το Δήμο Χερσονήσου...

Ηράκλειο:Με τιμές τα αποκαλυπτήρια στον Αμύγδαλο Αστερουσίων...

Από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την Περιφέρεια Κρήτης Με...

Η Δημοτική Χορωδία Χερσονήσου συμμετέχει στο 15ο...

Η Δημοτική Χορωδία Χερσονήσου θα εκπροσωπήσει το Δήμο Χερσονήσου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Δομή Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης ευχαριστεί τους υποστηρικτές του κοινωνικού της έργου

ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ (Σύμπραξη: Δ. Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς») ΤΗΛ...

Η Κρήτη της φύσης, του ανθρώπου και του πολιτισμού, ως ενιαίος βιώσιμος προορισμός με τη σφραγίδα της UNESCO»

Υπογραφή σύμβασης «Λειτουργικές Δράσεις της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Ο.Χ.Ε....

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για το έτος 2025

Αυτά είναι τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών Δόθηκαν στη δημοσιότητα...