Ηράκλειο: Συναγερμός στη Μεσαρά! Αγνοείται ζευγάρι στο Γεροπόταμο

Ηράκλειο: Συναγερμός στη Μεσαρά! Αγνοείται ζευγάρι στο Γεροπόταμο . Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό επιβατών αυτοκινήτου …..

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό επιβατών αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου Μοιρών, στη Μεσαρά.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το γεγονός μετά τις 1 τα μεσάνυχτα, από τη συνοδηγό γυναίκα του αυτοκινήτου και αμέσως έφτασαν στο σημείο 7 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 άνδρες.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί μέχρι στιγμής, σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το φερόμενο ως αρχικό σημείο. Σε προσπάθεια της Πυροσβεστικής να καλέσουν τη γυναίκα πίσω, φέρεται το κινητό να ήταν κλειστό. Στις έρευνες συμμετέχουν και δυνάμεις του Λιμενικού, εθελοντές Σαμαρείτες, απλοί πολίτες αλλά και drone της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιβάτες του αυτοκινήτου ήταν ένας άντρας και μια γυναίκα, υπάρχουν όμως φόβοι ότι επέβαιναν δύο επιπλέον άτομα, οι γονείς της γυναίκας.

Το αυτοκίνητο επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια και στο γυρισμό, δεν ακολούθησαν τον κανονικό δρόμο, αλλά ένα παράδρομο όπου και συνάντησαν τα ορμητικά νερά χειμάρρου που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα προς τον Γεροπόταμο.

Αναμένεται να φτάσουν στο σημείο επιπλέον οχήματα της Πυροσβεστικής αφού μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει.

Και δεύτερο αυτοκίνητο παρασύρθηκε στο Ηράκλειο χθες βράδυ, στις Κάτω Γούβες Χερσονήσου.

Άλλο ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε χθες στις Κάτω Γούβες Χερσονήσου εξαιτίας των ορμητικών νερών σε χείμαρρο που δημιουργήθηκε λόγω των παρατεταμένων και έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή.

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο με 8 υπαλλήλους που ευτυχώς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα 31 ετών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.