Ηράκλειο:Συναντήσεις με οινοπαραγωγούς πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης.

Ημερομηνία:

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τα οινοποιεία, Στυλιανού, Λυραράκη και Πατεριανάκη και ενημερώθηκε για τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του κλάδου όπως την ανάδειξη του οινοτουρισμού στην Κρήτη.
Ο κ. Λογιάδης ανέφερε ότι: « Έχουμε μια ιστορία αιώνων στο αμπέλι και μοναδικές ποικιλίες του νησιού.
Ο οινοτουρισμός μπορεί να συμβάλει στην τουριστική προβολή της Κρήτης ως προορισμός που συνδυάζει την οινοφιλία, τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία.
Όλα αυτά αν συνδυαστούν θα δώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες.
Ο οινοτουρισμός ανοίγει ένα λαμπρό μέλλον για το νησί και κατ’ επέκταση την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν.
Είναι επιτέλους επιτακτική ανάγκη όχι μόνο ο οίνος αλλά και τα μοναδικά προϊόντα της Κρήτης, το ελαιόλαδο και τα γαλακτοκομικά να λειτουργήσουν ως πυλώνες του διατροφικού τουρισμού και να γίνει η διασύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Ο αγώνας ΟΦΗ – Χόφενχαϊμ Θα προβληθεί...

Η εντυπωσιακή πορεία του ΟΦΗ συνεχίζεται απόψε, Πέμπτη 17...

Ηράκλειο:Το έντεχνο τραγούδι συναντάει την παράδοση Στο...

Μια βραδιά με τίτλο «Η μουσική μας» όπου το...

Ηράκλειο:Ο αγώνας ΟΦΗ – Χόφενχαϊμ Θα προβληθεί...

Η εντυπωσιακή πορεία του ΟΦΗ συνεχίζεται απόψε, Πέμπτη 17...

Ηράκλειο:Το έντεχνο τραγούδι συναντάει την παράδοση Στο...

Μια βραδιά με τίτλο «Η μουσική μας» όπου το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related