Ηράκλειο:Συνάντηση Αυγενάκη με τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου

Συνάντηση με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα και στελέχη της δημοτικής αρχής είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που αναπτύσσει με τους δήμους του νομού Ηρακλείου και τις τοπικές κοινωνίες, ώστε να εξεταστούν πιο συγκροτημένα θέματα αθλητισμού, καθώς και αναπτυξιακά και τοπικά ζητήματα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά υποθέσεις υποδομών και αναπτυξιακών έργων που είναι ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και θέματα αρμοδιότητας του Υφυπουργού Αθλητισμού.
Έγινε, επίσης, ενημέρωση στον κ. Αυγενάκη για καταστάσεις που αφορούν στον Δήμο, ενώ υπήρξε και ανταλλαγή απόψεων για θεσμικά ζητήματα που άπτονται στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την εξάλειψη παθογενειών προς όφελος των δημοτών.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε τη δημοτική αρχή ότι προγραμματίζεται η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του έργου που αφορά στην «Κατασκευή Μίνι Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στο Γάζι».
Υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης ότι έχουν ήδη εγκριθεί τα έργα «Προμήθεια / τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Κρουσώνα» και «κατασκευή αποδυτηρίων του γηπέδου Τυλίσου», ενώ αναμένεται η έγκριση των έργων «Αντικατάσταση συνθετικού τάπητα και κατασκευή κερκίδων γηπέδου Δαμάστας» και «Αντικατάσταση συνθετικού τάπητα γηπέδου Ροδιάς».
Νωρίτερα, σήμερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Βιάννου, Μηνά Σταυρακάκη και στελέχη της δημοτικής αρχής Βιάννου για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.