Ηράκλειο:Συνάντηση Αυγενάκη με βετεράνους μπάσκετ

Ημερομηνία:

Με το προεδρείο του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, τον Πρόεδρο, Δημήτρη Δότσιο, την α’ Αντιπρόεδρο, Αγγελική Φραγκάκη, τον β’ Αντιπρόεδρο, Μανόλη Χισκάκη και τη Γραμματέα Ελευθερία Καψάλη, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτιισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Κεντρικό θέμα συζήτησης το πώς οι βετεράνοι θα ενεργοποιούνται ακόμη περισσότερο σε επίπεδο Ομοσπονδίας μέσα από οργανωμένο πλαίσιο, κατοχυρώνοντας θεσμικά τη θέση που τους αρμόζει σε κάθε άθλημα που υπηρέτησαν και υπηρετούν.

“Πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική η συζήτηση με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η.).
Ο Σ.ΒΕ.Κ.Η μετά από 4 χρόνια παρουσίας και ενεργής συμμετοχής στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης μας, αριθμεί πάνω από 120 μέλη αθλητές και αθλήτριες, δείχνοντας την αυξανόμενη δυναμική του, αλλά και την τεράστια και ουσιαστική προσφορά του αείμνηστου Νίκου Τούλη, που με πολύ κόπο και ανιδιοτελή αγάπη οραματίστηκε την ίδρυσή του.

Συζητήσαμε για τους τρόπους με τους οποίους ο βετερανισμός θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο σε επίπεδο Ομοσπονδίας, έτσι ώστε να αποκτήσει την θεσμική υπόσταση που του αξίζει.
Ξεκινάμε μεθοδικά την πλήρη ένταξη του βετερανισμού στο οργανωμένο πλαίσιο της Ομοσπονδίας, στοχεύοντας να αγκαλιάσουμε τους βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλης της χώρας.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εκδήλωση για την Κατάθλιψη και το Άγχος...

Παρασκευή 22/5, στις 19:30, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων...

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων...

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

Εκδήλωση για την Κατάθλιψη και το Άγχος...

Παρασκευή 22/5, στις 19:30, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων...

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων...

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρώτη η Κρήτη και το 2026 στις Γαλάζιες Σημαίες στην Ελλάδα

Γαλάζια Σημαία 2026: Ρεκόρ για την Ελλάδα με 624...

Eurovision 2026: Η «κατάρα» της 6ης θέσης του Ακύλα και ο παράγοντας televoting

Η σειρά εμφάνισης του Μεγάλου Τελικού της Eurovision ανακατεύει...

Εκδήλωση για την Κατάθλιψη και το Άγχος στην Ενήλικη Ζωή από το Δήμο Ηρακλείου

Παρασκευή 22/5, στις 19:30, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων...