Ηράκλειο:Συνάντηση του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Κρήτης Υποστράτηγο Νίκο Σπυριδάκη και τον Αστυνομικό Δ/ντή Ηρακλείου Ταξίαρχο Γιάννη Αμαργιαννιτάκη

Ημερομηνία:

Σταθερή συνεργασία Δήμου Ηρακλείου – ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση θεμάτων παράνομης στάθμευσης, ηχορύπανσης, ενδοοικογενειακής βίας, κ.α.

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Νίκο Σπυριδάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο Γιάννη Αμαργιαννιτάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 12/2.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η πρόθεση συνεργασίας σε σταθερή βάση τόσο από τον Δήμαρχο Ηρακλείου όσο και από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης μηνιαίων συναντήσεων εργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, τη δρομολόγηση λύσεων και τον συντονισμό της δράσης όπου απαιτείται, με τη συμμετοχή του Δήμου, της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, αφού τόνισε την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρθηκε στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, μεταξύ των οποίων το κυκλοφοριακό, η παράνομη στάθμευση, η ηχορύπανση και η παραβίαση του ωραρίου κοινής ησυχίας. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου με τη σειρά τους, συζήτησαν με τον Δήμαρχο σοβαρά θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της ΕΛΑΣ όπως η παραβατικότητα των ανηλίκων και η ενδοοικογενειακή βία.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Δημάρχου Ηρακλείου, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Τέλος στο «πορτάκι της ντροπής»...

Λύση στο χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργούνταν στις αφίξεις...

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Τέλος στο «πορτάκι της ντροπής»...

Λύση στο χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργούνταν στις αφίξεις...

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές με το «σταγονόμετρο»: Λιγότερες μέρες, φθηνότεροι προορισμοί ή καθόλου απόδραση

Η οικονομική στενότητα «ψαλιδίζει» τις ημέρες ξεγνοιασιάς – Πάνω...

Στη Χαϊδελβέργη αύριο η πρώτη διεθνής παρουσίαση της αρχαιολογικής έρευνας στην Παπούρα

Θα περιλαμβάνει δύο υβριδικές διαλέξεις με φυσική παρουσία και...

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Τέλος στο «πορτάκι της ντροπής» – Η λύση που βάζει φρένο στις ουρές

Λύση στο χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργούνταν στις αφίξεις...

Youth Pass 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τα 150 ευρώ – Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Λίγες ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής...