Ηράκλειο:Συνάντηση Δημάρχου Μαλεβιζίου με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Ημερομηνία:

Τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής και Ανατολικής Κρήτης Μιχάλη Προμπονά συνάντησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι χαρακτηρισμένες ως προστατευόμενες περιοχές Natura στο Δήμο Μαλεβιζίου, ο οποίος μάλιστα εντάσσεται και στο Γεωπάρκο Unesco Ψηλορείτη.

Όπως τόνισε ο Μενέλαος Μποκέας: «Η δημιουργία μονάδων διαχείρισης των περιοχών Natura είναι το απαραίτητο βήμα για την όσο το δυνατόν πιο οργανωμένη προστασία και ανάδειξη τους. Για εμάς στο Μαλεβίζι περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη είναι έννοιες αλληλένδετες.

Με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Natura Κεντρικής και Ανατολικής Κρήτης Μιχάλη Προμπονά συζητήσαμε γύρω από ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασίας σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης. Παράλληλα εκφράσαμε τη θέλησή μας τα γραφεία της νέας Μονάδας να φιλοξενηθούν σε ακίνητο του Δήμου Μαλεβιζίου.
Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προστασία της βιοποικιλότητας, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την αειφόρο ανάπτυξη»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Σύλληψη δύο ατόμων με όπλα και εξύβριση

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων...

Δήμος Μαλεβιζίου:Με την τελετή μνήμης στο Μνημείο...

Μεν. Μποκέας :« Η Ελευθερία αποκτά πραγματική αξία όταν...

Ηράκλειο:Σύλληψη δύο ατόμων με όπλα και εξύβριση

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων...

Δήμος Μαλεβιζίου:Με την τελετή μνήμης στο Μνημείο...

Μεν. Μποκέας :« Η Ελευθερία αποκτά πραγματική αξία όταν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Κρήτη το «Όσκαρ» των Ιταλών δημοσιογράφων: Καλύτερος Οινογαστρονομικός Προορισμός

Καλύτερος Οινογαστρονομικός Προορισμός η Κρήτη Επέστρεψε με βραβεία από την...

Eurovision 2027: Η Ολλανδία αποσύρεται από τον διαγωνισμό λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ

Η Ολλανδία είχε ανακοινώσει από τον Αύγουστο την πρόθεσή...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...