Ηράκλειο:Συνάντηση Μενέλαου Μποκέα με τον Γεν. Γραμμ. Περιβάλλοντος και Χωροταξίας

Συμφωνήθηκε η εκπόνηση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για σύνολο του Δήμου Μαλεβιζίου

Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, με τον Γενικό Γραμματέα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Ευθύμη Μπακογιάννη.
Συμφωνήθηκε η εκπόνηση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για το σύνολο του Δήμου Μαλεβιζίου. Οι διαδικασίες χρηματοδότησης ξεκινάνε άμεσα καθώς κρίθηκε αναγκαίο να επιταχυνθούν με κάθε τρόπο όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου δήλωσε τα εξής:
«Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για όλο το Δήμο Μαλεβιζίου. Αυτό συμφωνήσαμε σήμερα στην Αθήνα με το Γενικό Γραμματέα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Ευθύμη Μπακογιάννη που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα μας. Στο πλευρό μας και η Περιφέρεια Κρητης που εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ξυλούρη. Ξεκινάμε άμεσα τις διαδικασίες για τη χρηματοδότηση του Σχεδίου. Αναγνωρίστηκε ως η αναγκαία και πρωταρχική συνθήκη, για να ανοίξει ο δρόμος της οχύρωσης από φυσικές καταστροφές στο σύνολο του Μαλεβιζίου. Και σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, είναι σημαντική η συνεργασία και ο συντονισμός που ήδη έχουμε με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στον τελικό στόχο, φτάνουμε μόνο με τη συμμετοχή όλων.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.