Ηράκλειο:Συνάντηση της Ελένης Βατσινά με την νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ημερομηνία:

Συζητήθηκαν τα ανοιχτά ζητήματα των αστυνομικών, θεσμικού και οικονομικού χαρακτήρα

Με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης, η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά.

Ένα μήνα μετά την κοινοποίηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του υπομνήματος των ένστολων – εν ενεργεία και εν αποστρατεία – κι ενώ ο Υπουργός δεν έχει ακόμη απαντήσει επί των συγκεκριμένων ζητημάτων που τίθενται, η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με το Δ.Σ. της ΕΑΥΝΗ, ενόψει της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2025.

Αφού η βουλευτής συνεχάρη το νέο Συμβούλιο για την εκλογή του και την ανάληψη των καθηκόντων του, στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν ζητήματα οικονομικά και θεσμικά, για τα οποία πάγια τακτική της βουλευτή είναι η στήριξη της οδού της διεκδίκησης που ακολουθούν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί.

Μισθολογικές αυξήσεις, αναγνώριση του επικίνδυνου του επαγγέλματος, επαναφορά δώρων και επιδόματος αδείας, κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, αστυνομικά οχήματα, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, μερικά μόνο από τα “ανοιχτά” ζητήματα, τα οποία η βουλευτής δεσμεύτηκε να διατηρήσει στην επικαιρότητα, κοινοβουλευτικά, διεκδικώντας απαντήσεις και την ικανοποίηση των αιτημάτων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στην τελετή βράβευσης του...

75 Σχολεία και 15.640 Μαθητές συμμετείχαν στον 4ο Σχολικό...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου την...

Ανοιχτή για το κοινό η μεγάλη γιορτή της εκπαιδευτικής...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στην τελετή βράβευσης του...

75 Σχολεία και 15.640 Μαθητές συμμετείχαν στον 4ο Σχολικό...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου την...

Ανοιχτή για το κοινό η μεγάλη γιορτή της εκπαιδευτικής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει τη μείωση του χρέους, τα...

Χρηματοδότηση του έργου “STEPS” από το πρόγραμμα ...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοινώνει την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το...