Ηράκλειο:Συνάντηση της Συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας

Ημερομηνία:

Τη Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μινώα Πεδιάδας, τον Πρόεδρο Ηρακλή Κριθινάκη, το Διευθυντή Αντώνη Κοζυράκη και τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Φραγκάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Αγγελική Μαρτίνου.

Βασικά θέματα συζήτησης που απασχόλησαν τους παρευρισκόμενους ήταν ζητήματα σχετικά με τους τομείς αρμοδιότητας της δημοτικής επιχείρησης και την παροχή υπηρεσιών ύδρευσης άρδευσης και αποχέτευσης/επεξεργασίας λυμάτων, την εκτέλεση των αναγκαίων έργων υποδομής και δικτύων και τη λειτουργία αυτών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, διασφαλίζοντας την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων της ευρύτερης περιοχής.

Λόγω της επικείμενης λειτουργίας του αεροδρόμιου Ηρακλείου στο Καστέλι συζητήθηκαν επιπλέον θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης αναγκαίων έργων, χρήσης και διαχείρισης των υδάτων που δρομολογούνται για τις δημοτικές ενότητες της περιοχής εγκατάστασης του νέου αεροδρομίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Όλα είναι έτοιμα για τον...

Όλα είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή του εορτασμού...

Δήμος Ηρακλείου:Η Έκθεση Βιβλίου επέστρεψε στην πλ....

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ελάτε να βρείτε το βιβλίο που σας...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Όλα είναι έτοιμα για τον...

Όλα είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή του εορτασμού...

Δήμος Ηρακλείου:Η Έκθεση Βιβλίου επέστρεψε στην πλ....

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ελάτε να βρείτε το βιβλίο που σας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι ουρές στον e-ΕΦΚΑ: Ποιες συναλλαγές κάνουν πλέον online οι μη μισθωτοί

Από σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026, τίθεται σε λειτουργία...

Πού ζούνε τα πιο ευτυχισμένα Ελληνόπουλα;

Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα πρόσφατης μελέτης του ΚΕΠΕ σε...

«Μπλόκο» φον ντερ Λάιεν στα social media: Τέλος για τα παιδιά κάτω των 13 ετών

Τι είπε η πρόεδρος της ΕΕ σε συνέντευξη Τύπου...