Ηράκλειο:Συνάντηση της Συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας

Τη Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μινώα Πεδιάδας, τον Πρόεδρο Ηρακλή Κριθινάκη, το Διευθυντή Αντώνη Κοζυράκη και τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Φραγκάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Αγγελική Μαρτίνου.

Βασικά θέματα συζήτησης που απασχόλησαν τους παρευρισκόμενους ήταν ζητήματα σχετικά με τους τομείς αρμοδιότητας της δημοτικής επιχείρησης και την παροχή υπηρεσιών ύδρευσης άρδευσης και αποχέτευσης/επεξεργασίας λυμάτων, την εκτέλεση των αναγκαίων έργων υποδομής και δικτύων και τη λειτουργία αυτών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, διασφαλίζοντας την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων της ευρύτερης περιοχής.

Λόγω της επικείμενης λειτουργίας του αεροδρόμιου Ηρακλείου στο Καστέλι συζητήθηκαν επιπλέον θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης αναγκαίων έργων, χρήσης και διαχείρισης των υδάτων που δρομολογούνται για τις δημοτικές ενότητες της περιοχής εγκατάστασης του νέου αεροδρομίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.