Ηράκλειο:Συνέχιση εργασιών συντήρησης στον ΒΟΑΚ

Από σήμερα το βράδυ (Παρασκευή 10-2-2023) ξεκινούν ξανά οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ στα πλαίσια του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022», οι οποίες είχαν διακοπεί τις τελευταίες ημέρες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που είναι απαγορευτικές για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Συγκεκριμένα, θα παραμείνει αποκλεισμένη μέχρι και την Τετάρτη 15-02-2023 η δεξιά λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας από Ρέθυμνο προς Αγ. Νικόλαο στο τμήμα με αρχή 500 μέτρα μετά τον ημικόμβο του Αγ. Ιωάννη Χωστού έως και την γέφυρα Μπεντεβή (Κνωσσού). Η κυκλοφορία προς Αγ. Νικόλαο θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η έξοδος από τον ΒΟΑΚ προς την Λεωφόρο Παπαναστασίου θα παραμείνει κλειστή κατά τις βραδινές ώρες, από σήμερα Παρασκευή 10-02-2023 και ώρα 21.00 μέχρι το Σάββατο 11-02-2023 και ώρα 06.00. Για την έξοδο από τον ΒΟΑΚ προς Λεωφόρο Παπαναστασίου τις παραπάνω ώρες θα χρησιμοποιούνται οι κόμβοι Γιόφυρου, Αγ. Ιωάννη Χωστού και Αλικαρνασσού.
Τις υπόλοιπες ημέρες ο παραπάνω κόμβος, καθώς και όλοι οι υπόλοιποι κόμβοι θα παραμείνουν ανοικτοί.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.