Ηράκλειο: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης κατά αστυνομικών

Έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες που συμμετείχαν στο «θερμό» επεισόδιο που σημειώθηκε στις Λίμνες Αγίου Νικολάου όπου δύο άνδρες άνοιξαν πυρ έπειτα από καταδίωξη αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες οδήγησαν σε έναν 24χρονο Ηρακλειώτη, για τον οποίο υπήρχαν μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία για τη συμμετοχή του στο «θερμό» επεισόδιο χθες το πρωί.

Η Ασφάλεια Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους άνδρες του Τμήματος Ειδικών Αποστολών έστησε ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψή του και αμέσως μετά. την προσαγωγή του από το Ηράκλειο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, όπου και αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες της επίθεσης που δέχτηκαν οι αστυνομικοί.

Ο δεύτερος 28χρονος δράστης αναζητείται αν και η Αστυνομία γνωρίζει ποιος είναι και υπάρχουν πληροφορίες για τη δράση του. Θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψή του.

Να σημειωθεί ότι ένας 38χρονος και μία 64χρονη είχαν καταγγείλει για επίθεση με κατσούνες τους δύο άνδρες, λόγω κτηματικών διαφορών. Δημιουργήθηκε μάλιστα επεισόδιο με πυροβολισμούς και στο κέντρο του χωριού.

Οι δύο άνδρες αναζητούνταν και δεν σταμάτησαν σε σήμα της Αστυνομίας για έλεγχο. Η αντίδρασή τους μάλιστα ήταν να εγκαταλείψουν το διπλοκάμπινο φορτηγάκι που χρησιμοποιούσαν για διαφυγή και να αρχίσουν να πυροβολούν και τους αστυνομικούς.
Σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη ο ένας εκ των δύο δραστών

Τα σχόλια είναι κλειστά.