Ηράκλειο:Θερμή υποδοχή στον Σωκράτη Βαρδάκη από κατοίκους των χωριών του Μαλεβιζίου, της Βιάννου

Ημερομηνία:

Θερμή υποδοχή στον Σωκράτη Βαρδάκη από κατοίκους των χωριών του Μαλεβιζίου, της Βιάννου και του Ηρακλείου

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, Σωκράτη Βαρδάκη, κάτοικοι των χωριών του Μαλεβιζίου, της Βιάννου και του Ηρακλείου, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι για την ανατροπή και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο Σωκράτης Βαρδάκης συνομίλησε με πολίτες όλων των ηλικιών, εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, αλλά και του μεροκάματου, για στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια αλλά και το αίσθημα απαξίωσης και αδιαφορίας που βίωσαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Από την πλευρά του ο Σωκράτης Βαρδάκης ενημέρωσε για τα βασικά σημεία του Συμβολαίου Αλλαγής και τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από την πρώτη κιόλας μέρα της προοδευτικής κυβέρνησης.
«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, σε κάθε γωνιά της χώρας, το μήνυμα του κόσμου είναι σαφές. Τη θέση της αγωνίας και της αγανάκτησης από τα έργα και τις ημέρες της καταστροφικής διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, καταλαμβάνουν η ελπίδα και η αισιοδοξία για την πολιτική αλλαγή που έρχεται και που περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη ο τόπος μας. Στις 21 του Μάη το φως θα νικήσει οριστικά το σκοτάδι», τόνισε ο Σωκράτης Βαρδάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τρίτο «Parkrun Heraklion»: Η γιορτή του...

Με επιτυχία και παρά το τσουχτερό κρύο πραγματοποιήθηκε την...

Περισσότερα από 500 ζώα στειρώθηκαν στις δράσεις...

Περισσότερα από 500 ζώα συντροφιάς έχουν ήδη στειρωθεί στο...

Τρίτο «Parkrun Heraklion»: Η γιορτή του...

Με επιτυχία και παρά το τσουχτερό κρύο πραγματοποιήθηκε την...

Περισσότερα από 500 ζώα στειρώθηκαν στις δράσεις...

Περισσότερα από 500 ζώα συντροφιάς έχουν ήδη στειρωθεί στο...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκτατα μέτρα ασφαλείας σε Αττική και Κρήτη – Γιατί σφραγίστηκε η Σούδα

Σε επιφυλακή οι ελληνικές αρχές – Ενεργοποίηση των μέτρων...

Οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό στην Κρήτη μετά τη νέα «ανάφλεξη» στη Μέση Ανατολή

Ο φόβος των τουριστικών φορέων για ανυπολόγιστες επιπτώσεις. Την ώρα...

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Εγκρίθηκε το πρώτο συνδυαστικό εμβόλιο κατά γρίπης και COVID-19

Το νέο εμβόλιο στοχεύει να ενισχύσει την πρόληψη, συνδυάζοντας...

Μειώσεις έως 23% στα τιμολόγια της ΔΕΗ τον Μάρτιο

Η μείωση των τιμών - τονίζει η ΔΕΗ -...