Ηράκλειο: Θετική και δεύτερη εκπαιδευτικός του δημοτικού σχολείου – Κλείνουν και άλλα τμήματα

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε σήμερα στο σχολικό συγκρότημα των 28 και 57 δημοτικών σχολείων Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι θετική είχε βρεθεί χθες δασκάλα παράλληλης στήριξης και σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο κρούσμα αφορά σε εκπαιδευτικό, η οποία υπεβλήθη σε τεστ σύμφωνα με το πρωτόκολλο αφού ήταν στενή επαφή της πρώτης εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναστέλλεται από αύριο μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου η λειτουργία του Στ2 τμήματος του 28ου Δ.Σ. διότι η δασκάλα του τμήματος είναι θετική στον κορωνοϊό.

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία του 4ου τμήματος του ολοήμερου ,αίθουσα 12, διότι η ίδια εκπαιδευτικός, είχε κάνει μάθημα στους μαθητές αυτούς, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Οι μαθητές του συγκεκριμένου ολοήμερου τμήματος μπαίνουν επίσης σε καραντίνα για 14 μέρες. Θα πρέπει να απέχουν από τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, φροντίζοντας να ενημερώσουν τους αρμόδιους.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι όσοι μαθητές του 4ου τμήματος ολοήμερου απουσίαζαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο.
Υπενθυμίζεται ότι από έχει ήδη ανασταλεί η λειτουργία του ΣΤ2 τμήματος του 57ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, όπου βρέθηκε θετική η εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης.https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.