Ηράκλειο:Θετικό παράδειγμα για τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ ο Δήμος Γόρτυνας

Ημερομηνία:

Τα εύσημα για την υποδειγματική οργάνωση των εγκαινίων του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στατικής ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του, απέσπασε ο Δήμος Γόρτυνας, που προβλήθηκε ως θετικό παράδειγμα προς τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο της 1η Συνάντησης του Δικτύου Υπευθύνων Δημοσιότητας των Δικαιούχων του Προγράμματος «Κρήτη» 2021 – 2027, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, στο Ηράκλειο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές δράσεων πληροφόρησης και επικοινωνίας, με τον Δήμο Γόρτυνας να παρουσιάζεται ως θετικό παράδειγμα, για την επιτυχημένη οργάνωση των εγκαινίων του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην σημασία του έργου για την τοπική κοινωνία και, ιδιαιτέρως για την εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ ευχαρίστησε την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) Περιφέρειας Κρήτης και, προσωπικά, την προϊσταμένη της εν λόγω υπηρεσίας, κα Μαρία Κασωτάκη, για την συμβολή τους.

Με την συνάντηση αυτή, εγκαινιάστηκε η νέας περίοδος συνεργασίας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Κρήτη» με τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα οφέλη που απορρέουν από την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αγωνία για 14χρονο ΑμεΑ στο Ηράκλειο: Φέρεται...

Σοβαρά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες μεταφοράς μαθητών ΑμεΑ...

Δίπλα στο Αρκαλοχώρι για μία ακόμα χρονιά...

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βρίσκονται...

Αγωνία για 14χρονο ΑμεΑ στο Ηράκλειο: Φέρεται...

Σοβαρά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες μεταφοράς μαθητών ΑμεΑ...

Δίπλα στο Αρκαλοχώρι για μία ακόμα χρονιά...

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βρίσκονται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αλκοόλ χωρίς «φρένο» για τους ανηλίκους στην Κρήτη – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Τέσσερις στους δέκα 16χρονους καταναλώνουν πέντε ή περισσότερα ποτά...

Ο «αόρατος» εχθρός της όρασης

Συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης γλαυκώματος και καταρράκτη. Η ατμοσφαιρική...

Αγωνία για 14χρονο ΑμεΑ στο Ηράκλειο: Φέρεται να κατάπιε κάλτσα κατά τη διαδρομή προς το σχολείο

Σοβαρά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες μεταφοράς μαθητών ΑμεΑ...

Άγχος πριν από ομιλία σε κόσμο; 5 τρόποι να το «γυρίσετε» υπέρ σας

Μια παρουσίαση στη δουλειά, μια ομιλία σε μια εκδήλωση...