Ηράκλειο:Θετικό παράδειγμα για τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ ο Δήμος Γόρτυνας

Ημερομηνία:

Τα εύσημα για την υποδειγματική οργάνωση των εγκαινίων του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στατικής ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του, απέσπασε ο Δήμος Γόρτυνας, που προβλήθηκε ως θετικό παράδειγμα προς τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο της 1η Συνάντησης του Δικτύου Υπευθύνων Δημοσιότητας των Δικαιούχων του Προγράμματος «Κρήτη» 2021 – 2027, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, στο Ηράκλειο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές δράσεων πληροφόρησης και επικοινωνίας, με τον Δήμο Γόρτυνας να παρουσιάζεται ως θετικό παράδειγμα, για την επιτυχημένη οργάνωση των εγκαινίων του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην σημασία του έργου για την τοπική κοινωνία και, ιδιαιτέρως για την εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ ευχαρίστησε την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) Περιφέρειας Κρήτης και, προσωπικά, την προϊσταμένη της εν λόγω υπηρεσίας, κα Μαρία Κασωτάκη, για την συμβολή τους.

Με την συνάντηση αυτή, εγκαινιάστηκε η νέας περίοδος συνεργασίας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Κρήτη» με τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα οφέλη που απορρέουν από την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Τη μνήμη των ηρώων καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού...

Σήμερα, η σκέψη μας έχει δύο ονόματα. Τον Νίκο...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό...

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Τη μνήμη των ηρώων καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού...

Σήμερα, η σκέψη μας έχει δύο ονόματα. Τον Νίκο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προκλήσεις και σχεδιασμοί ενόψει ΔΕΘ

Τι εξετάζει η κυβέρνηση για να ενισχύσει τα εισοδήματα...

«Ελλάδα 2.0»: Το χρονοδιάγραμμα που δείχνει την ώρα της κάλπης

«Τρέχουν» για την ολοκλήρωση της τελευταίας αναθεώρησης στο εθνικό...

Θρίλερ στην Κυψέλη: Την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει πότε και πώς έχασε τη ζωή της η γυναίκα που εντοπίστηκε σε βαλίτσα

Το Ανθρωποκτονιών αναζητά βιντεοληπτικό υλικό στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου...

Social media: ελευθερία, τοξικότητα, όρια και ευθύνη

Γεώργιος Μυσιρλάκης Κάθε εποχή έχει τον δικό της δημόσιο χώρο....