Ηράκλειο:Θετικό παράδειγμα για τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ ο Δήμος Γόρτυνας

Ημερομηνία:

Τα εύσημα για την υποδειγματική οργάνωση των εγκαινίων του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στατικής ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του, απέσπασε ο Δήμος Γόρτυνας, που προβλήθηκε ως θετικό παράδειγμα προς τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο της 1η Συνάντησης του Δικτύου Υπευθύνων Δημοσιότητας των Δικαιούχων του Προγράμματος «Κρήτη» 2021 – 2027, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis, στο Ηράκλειο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές δράσεων πληροφόρησης και επικοινωνίας, με τον Δήμο Γόρτυνας να παρουσιάζεται ως θετικό παράδειγμα, για την επιτυχημένη οργάνωση των εγκαινίων του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην σημασία του έργου για την τοπική κοινωνία και, ιδιαιτέρως για την εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ ευχαρίστησε την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) Περιφέρειας Κρήτης και, προσωπικά, την προϊσταμένη της εν λόγω υπηρεσίας, κα Μαρία Κασωτάκη, για την συμβολή τους.

Με την συνάντηση αυτή, εγκαινιάστηκε η νέας περίοδος συνεργασίας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Κρήτη» με τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα οφέλη που απορρέουν από την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ζήτησε ο Πλεύρης το παλιό ΚΤΕΟ από...

Ο Υπουργός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για τις Μαλάδες...

Ηράκλειο:Ισχυρό το μήνυμα της ημερίδας για «Το...

Παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου και Προέδρου της ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μ.Α.Ε....

Ζήτησε ο Πλεύρης το παλιό ΚΤΕΟ από...

Ο Υπουργός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για τις Μαλάδες...

Ηράκλειο:Ισχυρό το μήνυμα της ημερίδας για «Το...

Παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου και Προέδρου της ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μ.Α.Ε....
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θετικό πρόσημο και μεγάλες προσδοκίες για τον τουρισμό

Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΧΥΡΕΣ...

Η Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

7 Ιουνίου 2026 Το πρωί της Κυριακής των Αγίων Πάντων,...

Ρέθυμνο:«Φυτεύουμε την ελπίδα» στην ιστορική Ιερά Μονή Αρκαδίου

6 Ιουνίου 2026 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 6η...

Εορτολόγιο 9 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...