Ηράκλειο: Θύμα απάτης επιχειρηματίας που πόνταρε… και έχασε 42.500 ευρώ

Η επιθυμία ενός 45χρονου επιχειρηματία από το Ηράκλειο να επενδύσει τα χρήματά του τού κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν 43.000 ευρώ. Στα γραφεία της υπoδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου έφτασε για μία ακόμα φορά η καταγγελία από το θύμα, που ούτε λίγο, ούτε πολύ κατέβαλε μόνος του σε επιτήδειους δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας θέλοντας να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα, κατέβαλε σταδιακά σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 13.500 ευρώ, με σκοπό να αποκομίσει κέρδη, που θα έφταναν τις 90.000 ευρώ, όπως είπε ο ίδιος στην αστυνομία. Τον ίδιο τον είχε προσεγγίσει ένας εκπρόσωπος μιας επενδυτικής εταιρείας μέσω viber και του πρότεινε να συνεργαστούν.

Στη συνέχεια όμως, ο εμφανιζόμενος ως εκπρόσωπος της επενδυτικής εταιρείας τού ζήτησε να καταβάλει επιπλέον άλλες 29.000 ευρώ για να πληρωθούν οι φόροι και οι προμήθειες της εταιρείας. Κάτι που ο 45χρονος έκρινε ότι πρέπει να κάνει.

Μόνο όταν ο επιχειρηματίας είχε καταβάλει το ποσό των 42.500, συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο περί απάτης και προχώρησε στην καταγγελία στην αστυνομία.https://www.ertnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.