Ηράκλειο:Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ για τους τέσσερις μαθητές που κατέβασε ο οδηγός επειδή δεν φορούσαν μάσκα

Ο Καλλέργος Βουλγαράκης καταδίκασε σε όλους τους τόνους την πράξη του οδηγού

Πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου με τα παρατράγουδα να κάνουν γρήγορα την εμφάνιση τους.

Αίσθηση προκάλεσε στην τοπική κοινή γνώμη η είδηση σχετικά με ένα οδηγό mini bus του δήμου Ηρακλείου ο οποίος κατέβασε στην μέση της διαδρομής τέσσερις μαθητές, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, επειδή δεν φορούσαν μάσκα.

Σε επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ νομού Ηρακλείου, Καλλέργο Βουλγαράκη, ο τελευταίος υπογράμμισε σε όλους τους τόνους ότι «κακώς ο οδηγός κατέβασε τα παιδιά από το λεωφορείο», εξηγώντας ότι ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με περιπτώσεις ανηλίκων πάντοτε πρέπει να αντιμετωπίζονται τα όποια ζητήματα με ευαισθησία και λεπτότητα.

«Δεν κατεβάζουμε τα παιδιά από τα λεωφορεία ακόμη κι όταν δεν έχουν εισιτήρια», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος, προσθέτοντας ότι ο οδηγός πρέπει να περιορίζεται σε συστάσεις και όχι να κάνει τον «χωροφύλακα».

Ο κ. Βουλγαράκης είχε νωρίτερα συνάντηση με ένα από τους γονείς των τεσσάρων μαθητών, ζητώντας του συγγνώμη για την κατακριτέα συμπεριφορά του οδηγού και προτρέποντας τον πατέρα να προβεί σε αναφορά. Ο πατέρας ζήτησε από τον πρόεδρο να μην τιμωρηθεί ο οδηγός αλλά να του γίνουν σοβαρές συστάσεις.https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.