Ηράκλειο:Τηλε-ημερίδα «Εμβόλια και Covid 19 – Μύθοι και αλήθειες» από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας

Μια σημαντική δράση ενημέρωσης διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου ενόψει του αυριανού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. Με ομιλητές τον κ. Χρήστο Λιονή, Καθηγητή Γενικής Ιατρικής & Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και την κα. Μαρία Κυπράκη, Υγειονολόγο ΠΑΓΝΗ, ο Δήμος Μαλεβιζίου στοχεύει στην ευαισθητοποίηση γύρω από σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα η ομιλία του κ. Λιονή έχει ως θέμα «Εμβόλια & covid 19. Mύθοι και αλήθειες», και η ομιλία της κας. Κυπράκη έχει ως θέμα «Πανδημία – Ατομικά μέτρα προστασίας στον εργασιακό χώρο και στο σπίτι μας κατά του covid 19».
Η τηλε-ημερίδα έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου στις 11:00π.μ και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της τηλε- ημερίδας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://meet.jit.si/Imeridapagosmiasimerasigeias

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκινά στις 31 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών μπαίνει στην...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η έναρξη...

Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού στο Μαλεβίζι πλησιάζει! Οι...

Ξεκινά στις 31 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών μπαίνει στην...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η έναρξη...

Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού στο Μαλεβίζι πλησιάζει! Οι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:“Οι Διεθνείς Θερινές Παιδικές Κατασκηνώσεις CISV (Children’s International Summer Villages) στον Δήμο Πλατανιά”

Τις Διεθνείς Θερινές Παιδικές Κατασκηνώσεις του CISV (Children’s International...