Ηράκλειο:Τις υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου επισκέφθηκε ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Ημερομηνία:

Η στελέχωση το μεγάλο ζητούμενο
Επίσκεψη στην «καρδιά» του Δήμου Μαλεβιζίου, στο δημαρχείο που βρίσκεται επί της κεντρικής πλατείας Μιχ. Κατσαμάνη του Γαζίου, και στις υπηρεσίες που γειτνιάζουν, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης.
Χαιρέτησε τους υπαλλήλους, ενώ είχε και σύντομες συνομιλίες με το Γενικό Γραμματέα και τους αντιδημάρχους.
Εκτός από το δημαρχείο και την Τεχνική Υπηρεσία, ο κ. Πιτσικάκης μαζί με υποψήφιους, επισκέφθηκε τη ΜΑΕΔΗΜ, τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ, το ληξιαρχείο, το ΚΑΠΗ και τέλος τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου.
Η διοικητική και επιχειρησιακή ικανότητα του Δήμου Μαλεβιζίου, για τη Συνεργασία Ευθύνης είναι σε πρώτη προτεραιότητα.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι η οργάνωση, η στελέχωση, η λειτουργία και υποδομή ενός Δήμου είναι οι παράμετροι για την αποτελεσματική άσκηση των αρμοδιοτήτων του.
Από τον δήμο Μαλεβιζίου κατά την τελευταία τετραετία αποχώρησαν από νευραλγικά τμήματα έμπειροι υπάλληλοι που δεν έχουν αντικατασταθεί. Μεταξύ αυτών και τρεις προϊστάμενοι.
Μια από τις υπηρεσίες που πορεύεται ως «αποδεκατισμένη» εκτός από την υπηρεσία Καθαριότητας και σηκώνει το βάρος της διαχείρισης είναι η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.
Είναι απορίας άξιο πάντως, ειδικά για τον Δήμο Μαλεβίζιου, γιατί επέλεξαν να φύγουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υπάλληλοι που υπηρετούσαν και παρέμεναν επί σειρά ετών στα πόστα τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Η Κνωσός μετατράπηκε σε… λίμνη μετά...

Μεγάλες συγκεντρώσεις νερού σε διάφορα σημεία του αρχαιολογικού χώρου...

Το ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου επισκέφθηκαν τα μέλη...

Το ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου...

Ηράκλειο: Η Κνωσός μετατράπηκε σε… λίμνη μετά...

Μεγάλες συγκεντρώσεις νερού σε διάφορα σημεία του αρχαιολογικού χώρου...

Το ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου επισκέφθηκαν τα μέλη...

Το ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μείωση των τιμών της ενέργειας και στήριξη των νοικοκυριών θα ζητήσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής

Οι ελληνικές θέσεις για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις...

ΑΣΕΠ: Δύο μεγάλα «αγκάθια» στις προσλήψεις για το Δημόσιο

Πόσο καθυστερεί η διαδικασία πρόσληψης - Σε ποιους κλάδους...

Κάμερες στα ταξί για την προστασία των οδηγών ζητά η Ομοσπονδία των ιδιοκτητών

Νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει ή -εφόσον αποφασιστεί- θα...