Ηράκλειο : Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου καταδικάζει την επίθεση εναντίον της Συρίας

Ημερομηνία:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου καταδικάζει την επίθεση των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας εναντίον της Συρίας που πραγματοποιείται στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, που κατοικείται από Κούρδους πολίτες. Είναι χαρακτηριστική η φωνή των γυναικών της Βορειοανατολικής Συρίας μέσα από τη δική τους ανοικτή επιστολή για αλληλεγγύη που δεν μπορεί παρά να αφυπνίσει και να συγκινήσει κάθε ελεύθερο άνθρωπο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου καταγγέλλει απερίφραστα την εγκληματική αυτή ενέργεια ως κατάφωρη παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας και των εθνικών δικαιωμάτων της Συρίας, αλλά και την αδιαφορία των μεγάλων δυνάμεων που δεν διστάζουν να αιματοκυλίσουν λαούς και έθνη, παρακολουθώντας χωρίς να παρεμβαίνουν στο ξεκλήρισμα ολόκληρων λαών και εθνοτήτων.

Να σταματήσει τώρα η επίθεση του Τούρκικου Στρατού στη Συρία και να υπάρξουν άμεσες ειρηνευτικές πρωτοβουλίες από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ώστε η ειρήνη στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή να επιστρέψει άμεσα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σάρωσε 15χρονος από το Ηράκλειο σε διαγωνισμό...

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε δύο γύρους, μια με ηχογράφηση...

Δήμος Ηρακλείου:Τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ολοκληρώσαμε τις σημάνσεις, προχωράμε στα έργα για...

Σάρωσε 15χρονος από το Ηράκλειο σε διαγωνισμό...

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε δύο γύρους, μια με ηχογράφηση...

Δήμος Ηρακλείου:Τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ολοκληρώσαμε τις σημάνσεις, προχωράμε στα έργα για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ΕΕ θωρακίζει τους αγρότες

Υποχρεωτικά τα γραπτά συμβόλαια με τους αγοραστές – Αλλάζουν...

Τρένο στην Κρήτη: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής με τον υφυπουργό

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής...