Ηράκλειο:Το δώρο έκπληξη της Δέσποινας Βανδή από την πιο μικρή της φαν και το Ζεϊμπέκικο του Αντώνη Ρέμου βαστώντας μία Κρητική Κατσούνα

Ημερομηνία:

Το πιο «μεγάλο» δώρο από την πιο μικρή φαν της Δέσποινας Βανδής και το Ζεϊμπέκικο του Αντώνη Ρέμου με την Κρητική Κατσούνα

Η Αγάπη της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη για την Κρήτη είναι εμφανής! Έτσι, η πιο μικρή φαν της Δέσποινας Βανδή μόλις 9 ετών, θέλησε να της κάνει ένα συμβολικό δώρο. Κατά τη διάρκεια της απολαυστικής συναυλίας, η μικρή Αθηνά χάρισε επί σκηνής στην αγαπημένη της ερμηνεύτρια μία αυθεντική κρητική κατσούνα με χαραγμένα τα ονόματα Δέσποινα και Βασίλης, από το katsounes.gr.

Η έκπληξη τόσο της ίδιας όσο και του Αντώνη Ρέμου ήταν μεγάλη και αποτέλεσε μία έξυπνη αφορμή για να ξεκινήσει ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο δημοφιλής καλλιτέχνες, επάνω στη σκηνή. Ο Αντώνης Ρέμος μετατρέπετε σε γνήσιο Κρητικό, με μαύρο πουκάμισο, λευκό σαρίκι και φυσικά ζητώντας την κατσούνα από τα χέρια της Δέσποινας Βανδή για να ολοκληρώσει την Κρητική του αμφίεση! Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί τον Μανώλη Κονταρό για μαντινάδα. Κάποια στιγμή ανακοινώνουν τη «νέα μεταγραφή» του ΌΦΗ και αναρωτιούνται ποιο είναι το υπονοούμενο της κατσούνας; Αυτό δεν ήταν συναυλία, αλλά κρητικό γλέντι πριν το κλείσιμο!

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/cERbWZpW_VQ?si=wffYrSfUOdees9za

Μετά την «Τιμή στην Πόντια Δέσποινα Βανδή για την εθνική της αξιοπρέπεια», έρχεται και ένα συμβολικό κρητικό δώρο τιμής για την κοινωνική της προσφορά στο Σύνδεσμο Μελών Κακοποιημένων Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου.
Έτσι ήθελε η μικρή Αθήνα, να κάνει ένα ολοκληρωμένο δώρο στην αγαπημένη της καλλιτέχνιδα. Το οποίο θα περιλάμβανε χαρακτηριστικά σύμβολα της Κρητικής παράδοσης και κληρονομιάς.
Η βραδιά ήταν πραγματικά μαγική, το στάδιο ασφυκτικά γεμάτο, το κέφι στα ύψη. Μέσα στο ωραίο κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο καλλιτέχνες δεν κρατήθηκαν και ανακοίνωσαν την χειμερινή τους συνεργασία σε χώρο της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο Εδώ: https://youtu.be/Vclgxi3lBug?si=0RyX3WDDuVe5STau

Για φινάλε του άρθρου σας φτιάξαμε ένα απόσπασμα όπου ο Αντώνης Ρέμος χορεύει μία Ζεϊμπεκιά κρατώντας την Κατσούνα και έπειτα δίνει την σκυτάλη στη Δέσποινα Βανδή όπου αφιερώνει τη ζεϊμπεκιά της στον Βασίλη. Αυτό δεν ήταν συναυλία, αλλά κρητικό γλέντι πριν το κλείσιμο!

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/dgU8g2g5L_Q

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Μουσείο Θύραθεν ο Λάμπης Ξυλούρης

Στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Λάμπης Ξυλούρης στις 4 Φεβρουαρίου στις...

Ηράκλειο:Επίσκεψη Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου στην...

Στο εργοτάξιο του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλλι,...

Στο Μουσείο Θύραθεν ο Λάμπης Ξυλούρης

Στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Λάμπης Ξυλούρης στις 4 Φεβρουαρίου στις...

Ηράκλειο:Επίσκεψη Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου στην...

Στο εργοτάξιο του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλλι,...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σοκ στο Αμβούργο: Άνδρας άρπαξε γυναίκα και έπεσε μαζί της στις ράγες του μετρό

Νεκροί και οι δύο. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Αμβούργο της...

Έρχονται 224 προσλήψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού – Πόσες αφορούν την Κρήτη

Θέσεις σε μουσεία και Εφορείες Αρχαιοτήτων σε όλη τη...

Κομβική μέρα για την Κρήτη η σύμβαση υλοποίησης του ΒΟΑΚ από τα Χανιά στο Ηράκλειο

Υπεγράφη στα Χανιά η σύμβαση για το τμήμα Χανιά...