Ηράκλειο:Το ευχαριστώ του Ομοσπονδιακού προπονητή Beach Volley , Τίε Σαντάνα στον κ.Αυγενάκη για το Karteros Beach Sports Center

δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Beach Volley , Τίε Σαντάνα, ο οποίος είναι πανευτυχής για τις εγκαταστάσεις στο Karteros Beach Sports Center, τις οποίες χαρακτηρίζει “κορυφαίες στην Ευρώπη”, ευγνώμων για για το “σπίτι” του αθλήματος και ευχαριστεί προσωπικά τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου:
http://www.volleyball.gr/news/article/18695/tie-santana-eutuxismenos-m-auta-pou-blepo-sto-karteros-beach-sports-center

Από την Πέμπτη 4/8 οπότε και ήρθε στο Ηράκλειο, ο Τίε Σαντάνα δεν έχει σταματήσει να χαμογελά.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του μπιτς βόλεϊ βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center για να δει τους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ19 και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτά που αντίκρισε.

«Η πρώτη μου σκέψη μόλις είδα τις εγκαταστάσεις ήταν ‘ευχαριστώ Θεέ μου’ αν και μάλλον πρέπει να πω ‘ευχαριστώ Υφυπουργέ Αθλητισμού κύριε Αυγενάκη’. Είμαι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων που έχουμε ένα σπίτι του μπιτς βόλεϊ σαν κι αυτό στην Ελλάδα, το οποίο βέβαια μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα αθλήματα της άμμου. Οι εγκαταστάσεις στο Karteros Beach Sports Center συγκρίνονται μόνο με τις κορυφαίες στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου προπονητή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τα όσα είδε από τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν στους αγώνες κι εδώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε χαρούμενος…

«Έχουμε ομάδες και αθλητές με προοπτικές οι οποίοι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αυτό όμως σημαίνει ότι έχουμε και καλούς προπονητές οι οποίοι δουλεύουν μ’ αυτά τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Έχουμε το πάθος, έχουμε το υλικό, τη δίψα για να βελτιώσουμε την κατάσταση και τώρα έχουμε και μια εξαιρετική εγκατάσταση. Δεν αρκούν μόνο αυτά αλλά είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Είμαι χαρούμενος με αυτά που βλέπω που έρχονται ως συνέχεια των όσων είδα στο Κ17. Βλέπω προπονητές που δουλεύουν, παιδιά που αγαπούν το σπορ, γονείς που ακολουθούν και στηρίζουν. Έχουμε ξαναλέω πολλά περιθώρια βελτίωσης και επένδυσης στο μέλλον του μπιτς βόλεϊ».

Όσον αφορά το επόμενο βήμα που θεωρεί ο Βραζιλιάνος προπονητής ότι πρέπει να γίνει;
«Έχει να κάνει με το πως αξιοποιήσουμε όλο αυτό το υλικό και τις εγκαταστάσεις για το μέλλον. Το Karteros Beach Sports Center πρέπει να αξιοποιηθεί φέρνοντας εδώ ξένες ομάδες, διοργανώνοντας σεμινάρια, σημαντικά τουρνουά. Όλες αυτές τις ημέρες είδα πόσο πολύ το θέλουν όλοι και πραγματικά ένιωθα υπέροχα βλέποντας τα παιδιά να χαμογελούν και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.