Ηράκλειο:Το Φεστιβάλ πέτυχε και ο χώρος παραδόθηκε όπως έπρεπε…

Ημερομηνία:

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο Δυτικό Πάρκινγκ του Παγκρητίου Σταδίου. Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στάθηκε, για ακόμα μία φορά, αντάξιο της πορείας του στο χρόνο αλλά και της πολιτικής και πολιτιστικής συμβολής του στο λαό και στη νεολαία της πόλης του Ηρακλείου.

Μάλιστα, το φετινό Φεστιβάλ είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων, με πολύ μεγάλη συμμετοχή νεολαίας, αλλά και ανθρώπων όλων των ηλικιών, στέλνοντας ένα μαζικό μήνυμα αισιοδοξίας, τόλμης και συμπόρευσης με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Πριν λίγες μέρες υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στα τοπικά μέσα που εξέφραζε τον προβληματισμό για την κατάσταση που άφησαν τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, τον χώρο του Πάρκινγκ.

Όμως, οι δημοσιευμένες φωτογραφίες ήταν πριν την τελική παράδοση του χώρου στο Δήμο, όπως φαίνεται από τον εξοπλισμό που βρισκόταν ακόμα εκεί. Ο χώρος παραδόθηκε πίσω χωρίς καμία ατέλεια, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα σκουπιδάκι κάτω.

Είναι γνωστό, όχι μόνο στο Ηράκλειο, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι όταν η ΚΝΕ και το ΚΚΕ πραγματοποιούν μια δραστηριότητα, ο χώρος παραδίδεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν και δεν μπορούσαν οι φετινές εκδηλώσεις να αποτελούν εξαίρεση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο : Χρόνια πολλά για την Ημέρα...

Χρόνια πολλά στον Άγιο Νικόλαο, την Νέα Αλικαρνασσό και...

Ηράκλειο: Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Εορτασμό του...

Σήμερα, 6 Δεκεμβρίου εορτάζει ο Άγιος Νικόλαος, πολιούχος της...

Ηράκλειο : Χρόνια πολλά για την Ημέρα...

Χρόνια πολλά στον Άγιο Νικόλαο, την Νέα Αλικαρνασσό και...

Ηράκλειο: Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Εορτασμό του...

Σήμερα, 6 Δεκεμβρίου εορτάζει ο Άγιος Νικόλαος, πολιούχος της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σπάει το “φράγμα” των 10 εκατομμυρίων επιβατών το «Ν.Καζαντζάκης»

“Χρυσός” αποδείχθηκε και ο Νοέμβριος - Με δεδομένο ότι...

Taste Atlas: Χάσαμε την πρώτη θέση στις «100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου» – Ποια χώρα μας πέρασε

Η Ελληνική Κουζίνα υποχώρησε στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια...

Οι ολόσωμες μαγνητικές τομογραφίες μπαίνουν στη ζωή μας

Διαγνωστική επανάσταση ή πηγή νέου άγχους; Η εξάπλωση των ολόσωμων...