Ηράκλειο:Το Φεστιβάλ πέτυχε και ο χώρος παραδόθηκε όπως έπρεπε…

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο Δυτικό Πάρκινγκ του Παγκρητίου Σταδίου. Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στάθηκε, για ακόμα μία φορά, αντάξιο της πορείας του στο χρόνο αλλά και της πολιτικής και πολιτιστικής συμβολής του στο λαό και στη νεολαία της πόλης του Ηρακλείου.

Μάλιστα, το φετινό Φεστιβάλ είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων, με πολύ μεγάλη συμμετοχή νεολαίας, αλλά και ανθρώπων όλων των ηλικιών, στέλνοντας ένα μαζικό μήνυμα αισιοδοξίας, τόλμης και συμπόρευσης με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Πριν λίγες μέρες υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στα τοπικά μέσα που εξέφραζε τον προβληματισμό για την κατάσταση που άφησαν τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, τον χώρο του Πάρκινγκ.

Όμως, οι δημοσιευμένες φωτογραφίες ήταν πριν την τελική παράδοση του χώρου στο Δήμο, όπως φαίνεται από τον εξοπλισμό που βρισκόταν ακόμα εκεί. Ο χώρος παραδόθηκε πίσω χωρίς καμία ατέλεια, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα σκουπιδάκι κάτω.

Είναι γνωστό, όχι μόνο στο Ηράκλειο, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι όταν η ΚΝΕ και το ΚΚΕ πραγματοποιούν μια δραστηριότητα, ο χώρος παραδίδεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν και δεν μπορούσαν οι φετινές εκδηλώσεις να αποτελούν εξαίρεση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.