Ηράκλειο: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι επειδή τόλμησε να τους προσπεράσει!

Ημερομηνία:

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πυροβολισμό που δέχτηκε ένας 29χρονος στον δήμο Φαιστού και ενώ οδηγούσε, από έναν 22χρονο επίσης οδηγό αυτοκινήτου που αφού τον καταδίωξε τον πυροβόλησε στο κεφάλι!

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του θύματος, μετά από εντολή που έλαβε από τους γονείς του και προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Σε μία εξ αυτών αναφέρει ότι ο 22χρονος δράστης πυροβόλησε τον 29χρονο επειδή “τόλμησε να τον προσπεράσει” με το αυτοκίνητό του” και όπως αναφέρει, “το θύμα νοσηλεύεται σε καταστολή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι που τρύπησε το κρανίο του και σφηνώθηκε στον εγκέφαλό του”. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή καθώς οι γιατροί δίνουν μάχη και για να αφαιρεθεί η σφαίρα και για να έχει ελπίδες επιβίωσης ο 29χρονος. Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος νέος αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε μηχανική καταστολή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με εντελώς αβέβαιο αποτέλεσμα για την τελική του επιβίωση.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, “τους δράστες βαρύνουν τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας εις βάρος του ακόμη καταζητούμενου, σεσημασμένου κακοποιού της περιοχής και των τριών συνεργών του, οι οποίοι με διαφορετικό τρόπο συμμετοχικής δράσης ο καθένας (αυτουργοί – συναυτουργοί, συμμέτοχοι), επειδή το άτυχο θύμα τόλμησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, τον πυροβόλησαν”.

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την πορεία της υγείας του θύματος, η πλευρά της οικογένειας του θύματος μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισης θα εμφανιστούν ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή Ηρακλείου, ο οποίος θα διενεργήσει την τακτική ανάκριση, και μετά την απολογία του κατηγορουμένου, όπως πλέον επιβάλλει ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, θα υπάρξει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά όλων των δραστών.

Μάλιστα ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας κάνει γνωστό ότι και οι τέσσερις δράστες καταζητούνται και δεν έχουν συλληφθεί ακόμη στα όρια του αυτοφώρου. Πάντως χτες με επίσημο δελτίο τύπου η αστυνομία ενημέρωση ότι εξιχνιάστηκε η υπόθεση.

Η πλευρά του Αλέξη Κούγια σημειώνει κλείνοντας ότι, “ότι όλοι οι δράστες αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, αφού εξέτισαν πολυετείς ποινές καθείρξεως για διάφορα αδικήματα”. flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Copernicus: Έντονη η ξηρασία στην Κρήτη παρά...

Τι δείχνουν τα δεδομένα υγρασίας εδάφους – Δείτε τους...

Εγκαίνια νέων γραφείων και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας...

Σε θερμή κι εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/1/2026...

Copernicus: Έντονη η ξηρασία στην Κρήτη παρά...

Τι δείχνουν τα δεδομένα υγρασίας εδάφους – Δείτε τους...

Εγκαίνια νέων γραφείων και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας...

Σε θερμή κι εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/1/2026...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαγνήσιο: Πόσο χρειαζόμαστε για να αποφύγουμε την άνοια και να μη γεράσει το μυαλό

Εάν αυξήσουμε τη διατροφική πρόσληψη ενός πολύτιμου μετάλλου, που...

Ανήλικη παραβατικότητα: Ένα πολυπαραγοντικό κοινωνικό φαινόμενο πίσω από τη δημόσια ανησυχία

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Η ανήλικη παραβατικότητα επανέρχεται συνεχώς με...

Copernicus: Έντονη η ξηρασία στην Κρήτη παρά τις βροχοπτώσεις του Δεκεμβρίου

Τι δείχνουν τα δεδομένα υγρασίας εδάφους – Δείτε τους...

Επίδομα μητρότητας 2026: Γιατί θα είναι αυξημένο – Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση

Αύξηση 2,4% λόγω της αναπροσαρμογής των συντάξεων από την...