Ηράκλειο: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι επειδή τόλμησε να τους προσπεράσει!

Ημερομηνία:

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πυροβολισμό που δέχτηκε ένας 29χρονος στον δήμο Φαιστού και ενώ οδηγούσε, από έναν 22χρονο επίσης οδηγό αυτοκινήτου που αφού τον καταδίωξε τον πυροβόλησε στο κεφάλι!

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του θύματος, μετά από εντολή που έλαβε από τους γονείς του και προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Σε μία εξ αυτών αναφέρει ότι ο 22χρονος δράστης πυροβόλησε τον 29χρονο επειδή “τόλμησε να τον προσπεράσει” με το αυτοκίνητό του” και όπως αναφέρει, “το θύμα νοσηλεύεται σε καταστολή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι που τρύπησε το κρανίο του και σφηνώθηκε στον εγκέφαλό του”. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή καθώς οι γιατροί δίνουν μάχη και για να αφαιρεθεί η σφαίρα και για να έχει ελπίδες επιβίωσης ο 29χρονος. Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος νέος αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε μηχανική καταστολή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με εντελώς αβέβαιο αποτέλεσμα για την τελική του επιβίωση.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, “τους δράστες βαρύνουν τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας εις βάρος του ακόμη καταζητούμενου, σεσημασμένου κακοποιού της περιοχής και των τριών συνεργών του, οι οποίοι με διαφορετικό τρόπο συμμετοχικής δράσης ο καθένας (αυτουργοί – συναυτουργοί, συμμέτοχοι), επειδή το άτυχο θύμα τόλμησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, τον πυροβόλησαν”.

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την πορεία της υγείας του θύματος, η πλευρά της οικογένειας του θύματος μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισης θα εμφανιστούν ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή Ηρακλείου, ο οποίος θα διενεργήσει την τακτική ανάκριση, και μετά την απολογία του κατηγορουμένου, όπως πλέον επιβάλλει ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, θα υπάρξει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά όλων των δραστών.

Μάλιστα ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας κάνει γνωστό ότι και οι τέσσερις δράστες καταζητούνται και δεν έχουν συλληφθεί ακόμη στα όρια του αυτοφώρου. Πάντως χτες με επίσημο δελτίο τύπου η αστυνομία ενημέρωση ότι εξιχνιάστηκε η υπόθεση.

Η πλευρά του Αλέξη Κούγια σημειώνει κλείνοντας ότι, “ότι όλοι οι δράστες αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, αφού εξέτισαν πολυετείς ποινές καθείρξεως για διάφορα αδικήματα”. flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα και έπεσε...

Ένας 52χρονος στην Κρήτη συνελήφθη μετά από καταδίωξη -...

Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα σε «κίνηση»...

Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα επιστρέφει και φέτος πιο...

Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα και έπεσε...

Ένας 52χρονος στην Κρήτη συνελήφθη μετά από καταδίωξη -...

Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα σε «κίνηση»...

Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα επιστρέφει και φέτος πιο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα και έπεσε πάνω σε περιπολικό

Ένας 52χρονος στην Κρήτη συνελήφθη μετά από καταδίωξη -...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης

Τον νέο Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και...

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για ναρκωτικά και όπλα

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών...