Ηράκλειο – Τραγωδία στο λιμάνι: Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στο νερό

Ημερομηνία:

Δημιουργούνται ερωτήματα για το γεγονός ότι ο οδηγός ανέπτυξε απότομα ταχύτητα και κατέληξε στο νερό.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο λιμάνι του Ηρακλείου, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, https://www.cretalive.gr/το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:00, όταν το όχημα, κινούμενο ανάμεσα στα πλοία της γραμμής προς Πειραιά, έσπασε την προστατευτική μπάρα και κατέληξε στο νερό.

Λίγο αργότερα, κατά τις 17:30, δύτης βούτηξε για την ανάσυρση ενός ατόμου — πιθανότατα άνδρα, που είχε χάσει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Το άτομο ανασύρθηκε λίγα λεπτά αργότερα και παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Το συμβάν προκάλεσε αναστάτωση στο λιμάνι, το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο λόγω της εορταστικής περιόδου.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η τραγωδία διερευνούνται καθώς δημιουργούνται ερωτήματα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα του cretalive για το γεγονός ότι ο οδηγός ανέπτυξε απότομα ταχύτητα και κατέληξε στο νερό, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επίσκεψη της κυρίας Μαρίας Καρυστιανού στον Σεβ....

Το απόγευμα της Παρασκευής, 6ης Νοεμβρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...

Διπλή ελληνική διάκριση στην Ιταλία: Ο ΕΟΤ...

 Με κορυφαίες διακρίσεις για τον ΕΟΤ και την Κρήτη...

Επίσκεψη της κυρίας Μαρίας Καρυστιανού στον Σεβ....

Το απόγευμα της Παρασκευής, 6ης Νοεμβρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος...

Διπλή ελληνική διάκριση στην Ιταλία: Ο ΕΟΤ...

 Με κορυφαίες διακρίσεις για τον ΕΟΤ και την Κρήτη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΣΕΤΕ: Ευκαιρία για την Ελλάδα η πρώτη ευρωπαϊκή στρατηγική για τον βιώσιμο τουρισμό

Οι προτεραιότητες της Κομισιόν - Η νέα στρατηγική περιλαμβάνει...

Άτμισμα: Η μεγάλη παγίδα της «αθώας» νικοτίνης

Για πολλούς εφήβους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον μέρος...