Ηράκλειο: Video από την επιχείρηση αναζήτησης των 4 αγνοουμένων στη Μεσαρά

Μια πρωτοφανής κινητοποίηση αναζήτησης αγνοουμένων για τα δεδομένα της περιοχής βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στη Μεσαρά. Στις έρευνες συμμετέχουν drones της Πυροσβεστική αλλά και ελικόπτερο:

Πρωτοφανής κινητοποίησή, έρευνες δια ξηράς , θαλάσσης και αέρος. Δείτε το ελικόπτερο…Με μια πρωτοφανή κινητοποίηση αναζήτησης αγνοουμένων για τα δεδομένα της Μεσαράς, με επίγεια, εναέρια & πλωτά μέσα και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού διασωστών, αυνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι πυρετώδεις έρευνες για την εύρεση των 4 ανθρώπων από τις Αρχάνες (ένα ζευγάρι, την αδερφή και την μητέρα της γυναίκας) που παρασύρθηκαν από τα νερά του Γεροπόταμου σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, όπου βρέθηκαν για να παραστούν σε κοινωνική εκδήλωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύς είναι ο κόσμος που παρακολουθεί την εξέλιξη των ερευνών από κοντά, σε διάφορα σημεία του Γεροπόταμου, ευχόμενος για ένα "θαύμα"- που όσο περνούν οι ώρες, ωστόσο, μοιάζει όλο και πιο δύσκολο να συμβεί.

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Sunday, February 17, 2019

Η αγωνία έχει ανέβει στο κατακόρυφο και η ακτίνα των ερευνών έχει ξεπεράσει κατά πολλά χιλιόμετρα το αρχικό στίγμα που έδωσε το τηλέφωνο από όπου μία γυναίκα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα κάλεσε σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το τηλεφώνημά τους προς την Αστυνομία για έκκληση βοήθειας καθώς η κλήση διεκόπη απότομα και χάθηκε η επικοινωνία.

Με επίγεια, εναέρια & πλωτά μέσα και με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού διασωστών, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι πυρετώδεις έρευνες για την εύρεση των 4 ανθρώπων από τις Αρχάνες.

Ένα ζευγάρι, την αδερφή και την μητέρα της γυναίκας, που παρασύρθηκαν από τα νερά του Γεροπόταμου σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, όπου βρέθηκαν για να παραστούν σε κοινωνική εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύς είναι ο κόσμος που παρακολουθεί την εξέλιξη των ερευνών από κοντά, σε διάφορα σημεία του Γεροπόταμου, ευχόμενος για ένα “θαύμα”- που όσο περνούν οι ώρες, ωστόσο, μοιάζει όλο και πιο δύσκολο να συμβεί.

Δείτε σε βίντεο την επιχείρηση διάσωσης κάτω από τη ΦαιστόΟι ποσότητες που κατεβάζει ο ποταμός είναι τεραστιες…όλοι πλεον κάνουν λόγο ότι το αυτοκίνητο έχει παρασυρθεί ως τη θάλασσα. Οι έρευνες βέβαια συνεχίζονται παντού…

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, February 16, 2019

Από τις Αρχάνες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων είναι οι 4 αγνοούμενοι στα νερά του Γεροπόταμου στην περιοχή της Μεσαράς- σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του “Διαsosτε τη Μεσαρά” που γνωρίζει και τα ονόματα τους αλλά δεν τα δημοσιεύει για ευνόητους λόγους.

Όλοι οι επιβαίνοντες στο όχημα, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά πλησίον Κέντρου Διασκέδασης του Δήμου Φαιστού το οποίο είχαν επισκεφτεί για κοινωνική εκδήλωση, είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι, την οδηγό και τον σύζυγο της, με συνεπιβάτες στο όχημα, μια ακόμα νέα γυναίκα (αδερφή της οδηγού) και μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας (μητέρα της οδηγού).Πηγές:

Από: τη σελίδα στο Facebook του “Δια-SOS-τε τη Μεσαρά”

e-mesara portal

apopsilive

cretapost

Τα σχόλια είναι κλειστά.