Ηράκλειο:Βίντεο – ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στην Χερσόνησο

Ημερομηνία:

Η προσπάθεια του «τετραπέρατου» Γάλλου να κρυφτεί και η απίστευτη εξιχνίαση από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου

Την άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών Γάλλων στη Χερσόνησο, με ένα σοβαρά τραυματία κατέγραψαν περαστικοί σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου έφεραν τα πάνω κάτω για να ξετρυπώσουν τον 24χρονο δράστη ο οποίος έκοψε τα μαλλιά του και ξυρίστηκε ώστε να μην μπορεί να τον συνδέσει κανείς με το αιματηρό επεισόδιο, μάταια όμως όπως αποδείχτηκε αφού κατέληξε στα κρατητήρια μαζί με 12 ακόμη άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Το χρονικό

Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο 10 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 – 30 ετών πιάστηκαν στα χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Τις σπρωξιές, τις μπουνιές και τις κλωτσιές διαδέχτηκαν οι κραυγές ενός 20χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πάνω στη συμπλοκή ένας από τος συμπατριώτες του τον κάρφωσε στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι.

Σκηνές που κατέγραψε περαστικός με το κινητό του και εξελίχθηκαν στο κρυφό χαρτί στα χέρια των αστυνομικών της Χερσονήσου που δεν άργησαν να μάθουν ότι το βιντεάκι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο.

Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα όπου κατέληξαν ο ένας μετά τον άλλο και οι 10 νεαροί Γάλλοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή το ατόμου που χτύπησε το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι.

Οι αθρόες συλλήψεις δεν άφησαν ικανοποιημένους τους αστυνομικούς που… το τερμάτισαν αναζητώντας απάντηση στο γρίφο.

Δεν μπορεί, ο δράστης θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες. Κανείς όμως δεν έμοιαζε στο μακρυμάλλη με τα μούσια που εικονίζεται να χτυπά το θύμα.

Ακολουθώντας τη “δοκιμασμένη συνταγή” οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου τα έκαναν όλα από την αρχή εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, τα υπάρχοντα και τα δωμάτια τους.

Εκεί βρέθηκε και η απάντηση αφού ο τετραπέρατος Γάλλος είχε επιστρατεύσει την “ψιλή” .

Έκοψε τα μαλλιά του και ξύρισε τα γένια του για να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς και να τον συνδέσει με το επεισόδιο. Μάταια όμως όπως αποδείχθηκε…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη του Γάλλου “τετραπέρατου” θα γίνει από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.

https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τα κρίσιμα...

Συνάντηση για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελαιοκαλλιέργεια...

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η τροποποίηση του νέου...

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τα κρίσιμα...

Συνάντηση για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελαιοκαλλιέργεια...

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η τροποποίηση του νέου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό περιλαμβάνουν ένα...

Ελλάδα–Κύπρος: Επιτυχής συνεργασία σε διακρατικά εργαστήρια πολιτικής προστασίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACT4ALL». Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και...

«Στις 20:00 θα συμβεί»: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν για επίθεση που «δεν έχει ξαναδεί»

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει θέσει τελεσίγραφο που λήγει σήμερα...