Ηράκλειο:Voucher ανέργων για ηλικίες 18+. Ξεκίνησαν οι αιτήσεις από το Εμπορικό Επιμελητήριο

Χρηματοδοτούμενα προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες υλοποιεί το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και καλεί άνεργους άνω των 18 ετών να δηλώσουν συμμετοχή.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
• Απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης
• Εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας της Δ.ΥΠ.Α., είτε λαμβάνουν επίδομα , είτε όχι
• Άνω των 18 ετών.
Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise/eggraphe-sto-metroo-opheloumenon-gia-ten-katartise-meso-ton-kedibim-ton-aei-kai-ton-adeiodotemenon-kdbm

Αντικείμενα κατάρτισης:
• Digital Marketing
• Βασικές ψηφιακές Δεξιότητες
• Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής
• Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-Commerce)
• Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων & Εφαρμογών

Δικαιολογητικά συμμετοχής:
1. Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας/Διαβατηρίου σε ισχύ σε μορφή pdf (ταυτοποίηση).
2. Αντίγραφο απολυτηρίου, τουλάχιστον, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή ανώτερου τίτλου σπουδών, καθώς και επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή σε pdf (όχι εικόνα).
3. Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov.gr (δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τι πρέπει να αναγράφει: https://www.katartisi.gr/seminars/epidotoumena-seminaria/628-voucher-2022)

Η διάρκεια παρακολούθησης είναι 200 ώρες και το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 35% του συνόλου των ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 35% σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 30% ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:
Το ανώτατο ποσό που μπορεί να λάβει ο καταρτιζόμενος είναι 1.000 € καθαρά (5€/ώρα)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Μετά το πέρας της κατάρτισης οι συμμετέχοντες αποκτούν πιστοποίηση από διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα.
Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις αλλά και για βοήθεια στην υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ: 2810-302600 και 2810- 287141, email: meladini@katartisi.gr, καθημερινά 09:00 – 16:00.

Τα σχόλια είναι κλειστά.