Ηράκλειο:Βράβευση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την στήριξη των πολιτών μετά τον καταστροφικό σεισμό

Στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κωστα Αραβιάκη.

Στη διάρκεια της ενημερωτικής Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο με θέμα: «Πρόγραμμα Ελάττωσης Σεισμικού Κινδύνου και Λήψη Μέτρων Προστασίας Σεισμικών Φαινομένων στην Περιφέρεια Κρήτης», έλαβε χώρα η βράβευση από την Περιφέρεια Κρήτης των Κοινωνικών Υπηρεσιών και των Εθελοντικών Ομάδων που συνέδραμαν στον αγώνα για τη στήριξη των σεισμόπληκτων μετά το σεισμό της 27ης Σεπτέμβρη.

Στα πλαίσια αυτά έγινε η παραλαβή του βραβείου για την προσφορά και την αρωγή στο Κοινωνικό Σύνολο από το Δήμαρχο, στο πρόσωπο του οποίου βραβεύτηκαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι οποίες επέδειξαν και επιδεικνύουν περίσσιο ζήλο για τη στήριξη των δημοτών που αγωνίζονται να επανακάμψουν μετά τον καταστροφικό σεισμό.

«Εκ μέρους όλων των στελεχών των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για αυτή τη συμβολική βράβευση, η οποία αποτελεί μια αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται αδιάκοπα από τις 27 Σεπτέμβρη ως σήμερα. Σε ό,τι αφορά την Ημερίδα, θεωρώ πως ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη, καθώς είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και να λάβουμε χρήσιμες πληροφορίες για την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων, μια διαδικασία που προϋποθέτει την ετοιμότητα όλων των αρμόδιων Υπηρεσιών, αλλά και την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών», σημείωσε ο κ. Φραγκάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.