Ηράκλειο: Βρήκαν το αυτοκίνητό τους “τρυπημένο” από σφαίρες – Μία σύλληψη

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής (παραμονή Χριστουγέννων) στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή έναν άνδρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ekriti, φερόμενος ως δράστης του περιστατικού είναι ένας άνδρας από την Αλβανία ο οποίος πυροβόλησε εναντίον αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Καινούργιας Πόρτας.

Το αυτοκίνητο χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από τις σφαίρες του όπλου που κρατούσε ο άνδρας.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου στην Αστυνομία η οποία σήμερα νωρίς το μεσημέρι εντόπισε και συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτό που υποστήριξε στην κατάθεσή του, εκτός του ότι παραδέχθηκε την πράξη του, είναι ότι ήθελε να δοκιμάσει το όπλο για να δει εάν πυροβολεί, με συνέπεια να συμβεί αυτό που συνέβη.

Ωστόσο, μετά το περιστατικό με το ΙΧ, ο συγκεκριμένος άνδρας αποπειράθηκε να διαπράξει ληστεία σε κατάστημα ωστόσο δεν τα κατάφερε και συνελήφθη σήμερα από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Οι ιδιοκτήτες έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε μήνυση κατά του φερόμενου ως δράστη.

Το περιστατικό σχολίασε με δήλωσή του στο ekriti.gr ο δικηγόρος Μάνος Δρακωνακης που εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες του χοήματος.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

Είναι αδιανόητο να έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο σου σε δημόσιο χώρο και να μην γνωρίζεις το πρωί που θα ξυπνήσεις σε τι κατάσταση θα το βρεις και αν το βρεις. Επιτέλους θα πρέπει κάποια στιγμή οι άνθρωποι αυτοί που τελούν τις πράξεις αυτές να τιμωρούνται παραδειγματικά. Μέσα στο αυτοκίνητο θα μπορούσε να υπάρχει ένας άνθρωπος και αυτή τη στιγμή να μην είχαμε μια φθορά ξένης ιδιοκτησίας αλλά κάτι αρκετά σοβαρό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια στην...

Πολύ χαμηλά για άλλη μια χρονιά το “Νίκος Καζαντζάκης”. Η...

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Ιδρύματος...

Την Κυβερνοασφάλεια των επιχειρήσεων και την ψηφιακή ανθεκτικότητά τους...

Τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια στην...

Πολύ χαμηλά για άλλη μια χρονιά το “Νίκος Καζαντζάκης”. Η...

Μνημόνιο Συνεργασίας Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Ιδρύματος...

Την Κυβερνοασφάλεια των επιχειρήσεων και την ψηφιακή ανθεκτικότητά τους...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τον Αποκόρωνα»για το κτηματολόγιο

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Σας καταθέτουμε το παρακάτω σχέδιο ψηφίσματος, με...

Εορτολόγιο 11 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου, τιμάται η μνήμη των Βαρθολομαίου...

Ανάληψη καθηκόντων Συμβούλου Ακεραιότητας στην Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύοντας την διαφάνεια, την λογοδοσία, την...